Werken als Service Engineer

Beleef actie, avontuur en afwisseling als service engineer bij Whoohoo 

 

Als service engineer vlieg je van de ene challenge naar de andere. Zodra je een interventie aan een mechanische of elektrische installatie hebt afgerond, kijk je al uit naar de volgende. Spannend? Sowieso! Daar steken onze recruiters hun hand voor in het vuur. 

 

Als Whoohoo medewerker ga je aan de slag bij topbedrijven in de engineeringwereld: van multinationals tot grensverleggende nichespelers. Focus je in het ene project op de voedingssector? Dan brengt het volgende je misschien naar de automotive, farma of HVAC. 

 

Jouw missie? Garanderen dat de bedrijfsprocessen blijven draaien zoals het hoort. Door motoren, robots en productielijnen tijdig te inspecteren. Of door snel te reageren bij alarm.  

 

Ondertussen zorgen onze recruiters voor continuïteit in jouw carrière.  
Vertel ons wat je zoekt en blink uit in projecten die perfect bij jou passen. 

 
naar het volledige vacature-overzicht

Service engineer Jonas houdt robots in topvorm 


“Ik specialiseer mezelf in robotinstallaties voor productieomgevingen. Ik voer daarbij niet alleen interventies uit, maar doe ook preventieve checks. Onlangs nog in een zuivelfabriek in Noord-Nederland. Mijn carrière is nog pril, maar dankzij Whoohoo gaat mijn expertise elke dag vooruit. En heb ik een heldere kijk op de toekomst.” 
 
Jonas Reviers – Service Engineer bij Whoohoo 

Onze recruiters staan altijd tot jouw dienst   

Service engineer zijn bij Whoohoo, dat betekent: 

  • voeling krijgen met al je opties en kansen benutten om je expertise aan te scherpen 
  • genieten van rechtstreekse toegang tot een waaier aan toonaangevende ondernemingen 
  • overal met open armen onthaald worden – bij de bedrijven die jij uit de nood helpt én bij onze recruiters  
 

Want als service engineer weet jij maar al te goed: als je vooruitdenkt, sta je sterker. Daarom zetten we samen de krijtlijnen uit voor jouw loopbaan. Terwijl je zo aan je carrière sleutelt, heb je een vast contract en rijg je de boeiende ervaringen aan elkaar.  

 
naar het volledige vacature-overzicht 

Solliciteren via Whoohoo

  • Vertel ons wat je zoekt
  • Laat je begeleiden
  • Vind jouw droomjob

Al als service engineer aan de slag? Dat opent perspectieven 

 

Voel je op een bepaald moment de drang om van koers te veranderen? Bij Whoohoo ondersteunen we jou om door te groeien naar functies zoals: 

  • lead engineer – Wil je meer verantwoordelijkheid, zelf projecten coördineren en mee machines en installaties ontwikkelen? Met jouw inzet lukt dat.    
  • projectingenieur – Ben je vastberaden om je kennis aan te scherpen, zodat je projecten technisch kunt aansturen? Wij helpen je graag om het waar te maken.  
  • automation engineer – Ben je service engineer in robotica of software? Dan kun je ook zelf PLC’s in productielijnen of andere installaties programmeren. 
 
Speel open kaart. Deel je toekomstplannen met onze recruiters en laat je verrassen. 
 
spontaan solliciteren