Machinebouw

Werken in de machinebouw

Je bent gefascineerd door techniek, gek op machines en je volgt de ontwikkelingen op het vlak van IoT en robotica op de voet? Klinkt alsof jij gemaakt bent voor de machinebouw.

Van conceptueel machinedesign tot de installatie, opstart en service bij de klant: het projectteam dat een nieuwe machine bouwt moet zelf een geoliede machine zijn. Met jouw scherpe geest en expertise als onmisbare componenten. Toon onze recruiters wat jij in huis hebt.


Naar alle machinebouw vacatures

Vind jouw droomjob in de machinebouw

Wil je uitblinken in jouw domein als electrical, mechanical of automation engineer? Schuilt er een PLC-programmeur in jou? Of zie je jezelf eerder als projectleider of -manager? Zet de volgende stap in jouw loopbaan.

Naar alle machinebouw vacatures >

Engineering op zijn best

In de machinebouw is elk project anders. Je krijgt telkens weer een nieuwe uitdaging om je in vast te bijten. Een nieuwe kans om jouw stukje van de puzzel bij te dragen. Dat is jouw stimulans. Je verlegt geregeld je grenzen. Automatische piloot? Die functionaliteit zit bij jou niet ingebouwd.
 

Machinebouw voor beginners én kenners

Je kan bij ons terecht in elke fase van je loopbaan:

 • Je hebt al ervaring in de machinebouw. Wij helpen je bij je volgende stap.
 • Je werkte al in industriële engineering. Wij helpen je om te focussen op machinebouw.
 • Je studeerde af in de werktuigkunde, elektromechanica, ontwerp- en productietechnologie of een aangrenzend domein. Bij Whoohoo zorgen we dat je straks meewerkt aan je eerste machine.
 •  

Vertel ons wat jij zoekt.
 

Internationaal gerenommeerde machinebouwers

Onze klanten zijn gespecialiseerde machinebouwers. En constant op zoek naar helder denkende technische professionals zoals jij. Samen met hun projectteams bouw je mee aan:
 • doseer- en mengmachines
 • afvullijnen en transportsystemen
 • verpakkings- en sorteermachines
 • zelfsturende machines
 • kleine maar verfijnde machines voor medische toepassingen

We zijn nieuwsgierig: van welke machines droom jij?


Laat het ons weten.

De Belgische machinebouw heeft een uitstekende reputatie in Europa.

Onze ingenieurs en technische profielen voltooiden zware, breed opgezette studierichtingen. Ze kennen hun talen én hun vak. Daarom zien buitenlandse bedrijven ze graag komen. Als je wil, kan je 30 tot 80 procent van je tijd in het buitenland werken. Maar ook in eigen land wachten je straffe projecten.
 

Solliciteren via Whoohoo

 • Onze recruiters denken in mogelijkheden
 • We helpen jou met kennis van (technische) zaken
 • We begeleiden jou naar de ideale job
 • We blijven je ondersteunen eenmaal je aan de slag bent
 • We bieden je jobzekerheid

Denken in mogelijkheden

Onze recruiters denken in mogelijkheden. Ze matchen jouw DNA met dat van de bedrijven die versterking zoeken. Zo zorgen we ervoor dat je de juiste job vindt in machinebouw. En dat je werk niet als werken, maar gewoon goed voelt. 

Kennis van (technische) zaken

We zijn bij Whoohoo trots dat onze recruiters hun domein door en door kennen. We praten met jou over machinebouw op jouw niveau. Zo weet je zeker dat we jouw voorkeuren en ambities goed begrijpen. 

Begeleiding naar jouw ideale job

We luisteren aandachtig naar hoe jij jouw toekomst in de machinebouw ziet. Met die informatie zoeken we voor jou de ultieme uitdaging, bij een bedrijf waar jij volledig kan opgaan in je passie voor techniek.  

Carrière in goede handen

Ook wanneer je je job hebt gevonden, willen we van jou horen. Lost je nieuwe uitdaging je verwachtingen in? Heb je nood aan extra opleiding? Wil je je focus verleggen? Wij zetten je loopbaan op scherp. 
 

Snelste weg naar jobzekerheid

Onze focus ligt op een carrière met perspectief op lange termijn. Ga je aan de slag via Project Sourcing of Flex? We bieden jou steeds de uitdaging die je zoekt in combinatie met werkzekerheid.  

 
Vind jouw droomjob in machinebouw >