Industriële productie

Werken in de industriële productie

Gefascineerd door grote, industriële productie-omgevingen? In de maakindustrie werk je met complexe, grootschalige machines en kom je met baanbrekende oplossingen op de proppen. Of je waakt over de kwaliteit en verbetert zo producten én processen.

Terwijl bedrijven hun productie steeds meer automatiseren, komen er boeiende jobs bij voor mensen zoals jij: technische talenten met een hart voor innovatie. In de veelzijdige wereld van de productie werk jij de plannen uit voor vernieuwing.
 

Ontdek onze industriele productie vacatures

Industriële productie, helemaal jouw ding?

Van R&D tot kwaliteitscontrole, process engineering tot machinebouw: in de industriële productie komt het allemaal samen. En dat op grote, internationale schaal. Dankzij jouw expertise draait de productie op rolletjes.

Alle productie industrie vacatures > 

Innoveren op topniveau

Innovatie, daar staan onze Vlaamse bedrijven om bekend in heel Europa. Als je bij wil blijven, moet je vernieuwen. Dus is er nood aan process engineers, kwaliteitscontroleurs, elektromechanica-experts, programmeurs en onderzoekers om het denkwerk te doen. Maar ook aan projectleiders die de productie op rolletjes doen lopen.
 

Carrièrekansen in elke fase van je loopbaan

Je bent ambitieus? Mooi zo. De industriële productie bied je groeikansen op elk moment:

 • Klaar voor iets nieuws na jaren ervaring? Mensen met kennis van zaken zijn altijd welkom in de industriële productie. Ja, óók op latere leeftijd. Jouw maturiteit is goud waard voor bedrijven die mee willen evolueren.

 • Of pas afgestudeerd en geboeid door industrie? Dan stap je zó in een onboardingtraject. Bedrijven willen maar wat graag investeren in jouw talent. Onze recruiters zetten je op het goede spoor voor een boeiende carrière.

Wat drijft jou? 

Doe je verhaal
 

​Werken in de maakindustrie, da’s pas productief

Een industriële wereld die nooit stilstaat: ben jij daar in je element? Dan sta jij straks mee aan de wieg van slimme automatisering of baanbrekende producten. Laat je verrassen door de ideeën van onze experts en vind jouw uitdaging in de:

 • Textielindustrie
 • Machinebouw
 • Elektronica
 • Kunststofverwerking
 • Grondstofwinning
 • Voeding
 

Naar alle vacatures in de industriële productie >

Solliciteren via Whoohoo

 • Onze recruiters denken in mogelijkheden
 • We helpen jou met kennis van (technische) zaken
 • We begeleiden jou naar de ideale job
 • We blijven je ondersteunen eenmaal je aan de slag bent
 • We bieden je jobzekerheid

Denken in mogelijkheden

Onze recruiters denken in mogelijkheden. Ze matchen jouw DNA met dat van de bedrijven die versterking zoeken. Zo zorgen we ervoor dat je de juiste job vindt in de industriële productie. En dat je werk niet als werken, maar gewoon goed voelt. 

Kennis van (technische) zaken

We zijn bij Whoohoo trots dat onze recruiters hun domein door en door kennen. We praten met jou over productieprocessen op jouw niveau. Zo weet je zeker dat we jouw voorkeuren en ambities goed begrijpen. 

Begeleiding naar jouw ideale job

We luisteren aandachtig naar hoe jij jouw toekomst in de industriële productie ziet. Met die informatie zoeken we voor jou de ultieme uitdaging, bij een bedrijf waar jij volledig kan opgaan in je passie voor techniek.  

Carrière in goede handen

Ook wanneer je je job hebt gevonden, willen we van jou horen. Lost je nieuwe uitdaging je verwachtingen in? Heb je nood aan extra opleiding? Wil je je focus verleggen? Wij zetten je loopbaan op scherp. 

Snelste weg naar jobzekerheid

Onze focus ligt op een carrière met perspectief op lange termijn. Ga je aan de slag via Project Sourcing of Flex? We bieden jou steeds de uitdaging die je zoekt in combinatie met werkzekerheid.  

 
Vind jouw droomjob in de productie industrie >