HVAC

Jobs in HVAC-engineering

Kan je geen gebouw binnenwandelen zonder te letten op de HVAC-installaties? Denk je soms ‘knap werk’ en soms ‘dat zou ik anders aanpakken’? Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste technologieën? Dan loop je zeker warm voor een boeiende uitdaging in HVAC.

Berekeningen maken, nieuwe installaties opstarten, projecten in goede banen leiden, de gebouwtechnieken onderhouden, ... Er is zoveel dat jij kan betekenen binnen HVAC. Wat heb jij voor ogen? Dat is voor onze recruiters het startpunt.


Ontdek onze HVAC vacatures

Vind jouw droomjob in de HVAC

Focus jij je graag op berekeningen als projectingenieur HVAC? Of heb je liever een brede kijk? Dan ligt de functie van projectleider HVAC jou wellicht beter. Of wat dacht je van een uitdaging als site manager HVAC, commissioning engineer HVAC of energy engineer?

Naar alle HVAC vacatures >

Jouw missie: verwarmen, koelen en ventileren

Je vindt HVAC-technieken in elk gebouw. Van het kleinste kantoor tot het grootste ziekenhuiscomplex. Of je nu sterk bent in cijfers of tekenen, organisatie of installatie, met jouw expertise draag je bij tot een optimale verwarming, koeling en ventilatie van ruimtes.

Wat drijft jou?

Toon me alle vacatures HVAC

 

Je eerste job in HVAC of de volgende stap in je carrière?

Als HVAC-specialist kan je op elk moment in je carrière bij ons terecht:

  • Behaalde je net je diploma, bijvoorbeeld als bachelor klimatisatie, master elektrische technieken, bachelor of master energietechnologie? Of heb je een graduaat HVAC-systemen? Onze recruiters zijn benieuwd naar jouw ambities.

  • Heb je al flink wat HVAC-ervaring verzameld? Of ben je steengoed in sanitair? Wij denken graag met jou na over een nieuw en spannend hoofdstuk in je loopbaan.

  • Blink je vooral uit in organisatie, cijfers en menselijk contact? En heb je ook een technische achtergrond? Dan wacht je misschien een toekomst als site manager.

Vertel ons wat jij zoekt. En ga de HVAC-uitdaging aan waarvan je droomt.


Doe je verhaal

Waaier aan mogelijkheden in HVAC

Waar kom je via ons terecht als HVAC-professional?
  • Studiebureaus – Bepaal mee de specificaties van verwarmings-, koelings- en ventilatiesystemen.
  • Aannemers en installateurs – Bouw en onderhoud de HVAC-systemen zoals die zijn berekend en uitgetekend door het studiebureau.
Onze klanten zijn actief in uiteenlopende sectoren. Wie weet werk je straks mee aan de zuurstofregeling van een operatiekwartier. Of aan de HVAC in een school, productiehal of kantoor.

Toon me alle vacatures in HVAC >

Solliciteren via Whoohoo

  • Onze recruiters denken in mogelijkheden
  • We helpen jou met kennis van (technische) zaken
  • We begeleiden jou naar de ideale job
  • We blijven je ondersteunen eenmaal je aan de slag bent
  • We bieden je jobzekerheid

Denken in mogelijkheden

Onze recruiters denken in mogelijkheden. Ze matchen jouw DNA met dat van de bedrijven die versterking zoeken. Zo zorgen we ervoor dat je de juiste job vindt in HVAC. En dat je werk niet als werken, maar gewoon goed voelt. 

Kennis van (technische) zaken

We zijn bij Whoohoo trots dat onze recruiters hun domein door en door kennen. We praten met jou over HVAC op jouw niveau. Zo weet je zeker dat we jouw voorkeuren en ambities goed begrijpen. 

Begeleiding naar jouw ideale job

We luisteren aandachtig naar hoe jij jouw toekomst in de HVAC ziet. Met die informatie zoeken we voor jou de ultieme uitdaging, bij een bedrijf waar jij volledig kan opgaan in je passie voor techniek.  

Carrière in goede handen

Ook wanneer je je job hebt gevonden, willen we van jou horen. Lost je nieuwe uitdaging je verwachtingen in? Heb je nood aan extra opleiding? Wil je je focus verleggen? Wij zetten je loopbaan op scherp. 
 

Snelste weg naar jobzekerheid

Onze focus ligt op een carrière met perspectief op lange termijn. Ga je aan de slag via Project Sourcing of Flex? We bieden jou steeds de uitdaging die je zoekt in combinatie met werkzekerheid.  

 
Vind jouw droomjob in HVAC >