Energietechnologie

Werken in Energietechnologie

Met je bachelor in Energietechnologie ben je helemaal mee met de trend van duurzaamheid en slimme snufjes. Meer zelfs: jij máákt de trend. Bedrijven zitten op hete kolen om jou aan het werk te zetten. Met jouw slimme energie-oplossingen maak je hen efficiënter, duurzamer en klaar voor de toekomst.

De wereld heeft jou nodig. Voelt goed, toch? Nu nog een job vinden waarin je jouw talenten kwijt kan en je ambities waarmaakt. Whoohoo wijst je de weg in de wirwar van vacatures en interessante sectoren. Bij ons is je carrière in goede handen.
 

Ontdek onze energietechnologie vacatures

Jobs waar je energie van krijgt

Werken met de laatste trends in domotica en IoT. Gebouwen optimaliseren en productieprocessen verbeteren. Of de nieuwe generatie van windturbines of warmtepompen bedenken. De uitdaging waar jij van droomt, ligt bij ons op je te wachten.

Naar energietechnologie vacatures

Energietechnologie is de toekomst

Grote technologiespelers snappen dat energie-efficiëntie de toekomst is. Als onderzoeker, calculator of project engineer sta jij er mee aan de start van baanbrekende technologie. Liever een praktische job waarin je meteen het verschil maakt? Grijp dan je kans als energiemanager, domoticaspecialist of technisch adviseur. Zo maak jij gebouwen superslim en hypermodern.    
 

1000 opties, één droomjob

Als expert in energietechnologie kan jij overal aan de slag. Maar waar word je nu echt gelukkig van?

 • Laat jij gebouwen en systemen met elkaar praten via het Internet of Things? Bedrijven in de gebouwenautomatisatie zitten te wachten op jouw skills.

 • Heb je talent voor cijfers en theorie? Dan bedenk jij nieuwe energiegerichte toepassingen op de R&D-afdeling van technologiebedrijven.

 • Wil je meewerken aan duurzame oplossingen voor de energie van morgen? Dan straal jij in de solar industrie, de geothermie of een biomassabedrijf.

Bij Whoohoo zitten we niet te wachten op de perfecte vacature voor jou. We werken net zo graag omgekeerd. Zien we in jou de perfecte match met een van onze klanten? Dan leggen we hen uit waarom ze jou nodig hebben. En omdat we hun business zo goed kennen, happen bedrijven heel vaak toe. Tja, als je ergens goed in bent, dan mag het ook gezegd worden.
 

Doe je verhaal

Opgelet, jobkansen onder hoogspanning!

 

Van kmo tot multinational, van energiebedrijven tot aannemers. Energietechnologie hoort echt overal thuis. Waar ligt jouw interesse?

 • ElektrotechniekGebouwen
 • Duurzame energie
 • Research & Development
 • Automatisatie
 • Verlichting

Toon me alle vacatures in energietechnologie >

Solliciteren via Whoohoo

 • Onze recruiters denken in mogelijkheden
 • We helpen jou met kennis van (technische) zaken
 • We begeleiden jou naar de ideale job
 • We blijven je ondersteunen eenmaal je aan de slag bent
 • We bieden je jobzekerheid

Denken in mogelijkheden

Onze recruiters denken in mogelijkheden. Ze matchen jouw DNA met dat van de bedrijven die versterking zoeken. Zo zorgen we ervoor dat je de juiste job vindt in energietechnologie . En dat je werk niet als werken, maar gewoon goed voelt. 

Kennis van (technische) zaken

We zijn bij Whoohoo trots dat onze recruiters hun domein door en door kennen. We praten met jou over energietechnologie op jouw niveau. Zo weet je zeker dat we jouw voorkeuren en ambities goed begrijpen. 

Begeleiding naar jouw ideale job

We luisteren aandachtig naar hoe jij jouw toekomst in de energietechnologie ziet. Met die informatie zoeken we voor jou de ultieme uitdaging, bij een bedrijf waar jij volledig kan opgaan in je passie voor techniek.  

Carrière in goede handen

Ook wanneer je je job hebt gevonden, willen we van jou horen. Lost je nieuwe uitdaging je verwachtingen in? Heb je nood aan extra opleiding? Wil je je focus verleggen? Wij zetten je loopbaan op scherp. 

Snelste weg naar jobzekerheid

Onze focus ligt op een carrière met perspectief op lange termijn. Ga je aan de slag via Project Sourcing of Flex? We bieden jou steeds de uitdaging die je zoekt in combinatie met werkzekerheid.  

 
Vind jouw droomjob in energietechnologie >