Automatisering

Werken in de industriële automatisering

Ben je gefascineerd door industriële machines? Denk je automatisch in oplossingen? Hou je ervan om productieprocessen te doorgronden en te stroomlijnen? Dan staan jou boeiende projecten in de automatisering te wachten.

Jij maakt machines sneller en efficiënter. Kortom: beter. De technologie staat niet stil, dus je leert voortdurend bij. Bij Whoohoo vinden wij in no time de job van jouw dromen. Jouw carrière op wieltjes laten lopen. Dat is onze ambitie.
 

Ontdek onze automatisering vacatures

Vind jouw droomjob in automatisering

Vind jij altijd de beste manier om een productieproces te optimaliseren? Voer je graag verbeteringen uit in de software? Of los je liever ter plaatse problemen op? Bij Whoohoo vind je de geknipte uitdaging. Ga voor een carrière als automation engineer, PLC-programmeur, technische tekenaar, procesingenieur of storingstechnieker.

Naar automatisering vacatures >

Aan de slag met spitstechnologie

Je mogelijkheden in de industriële automatisering zijn eindeloos. Je bent dagelijks in de weer met PLC’s, schaaft je programmeertalen bij en gaat misschien wel aan de slag met robotica, AI of IoT. We hebben alvast een hoop spannende uitdagingen voor jou klaarliggen.
 

Voor starters en professionals in automatisering

Of je nu jaren ervaring hebt in de sector of net van de schoolbanken komt, bij Whoohoo kijken we uit naar jouw inzet en technische expertise.

 • Jij behaalde recent je diploma in elektromechanica, elektriciteit, automatisering of een andere technische hogere opleiding.
 • Jij bent een professional met ervaring in automatisering. Je redeneervermogen en je kennis van programmeertalen (zoals Siemens, TIA-portal en Beckhoff) staan op scherp.
 • Je hebt een grondige kennis van elektromechanica en je wil de sprong wagen naar automatisering. Je moet dus nog wat bijleren, maar dat doe je met de glimlach.

Wat drijft jou?


Doe je verhaal

Welke kant wil jij uit binnen automatisering?

Whoohoo vindt voor jou uitdagingen in de automatisering bij:

 • grote productiebedrijven, vaak met hoogtechnologische toepassingen
 • gespecialiseerde bedrijven die zich richten op automatisering en innovatie
 • onderhoudsbedrijven voor industriële machines

Welk type van bedrijven spreekt jou aan? Welke rol wil je spelen in automatisering? En in welke sector wil je graag werken: petrochemie, farma, productie, voeding, automotive, …?


Toon me alle vacatures in automatisering >

Solliciteren via Whoohoo

 • Onze recruiters denken in mogelijkheden
 • We helpen jou met kennis van (technische) zaken
 • We begeleiden jou naar de ideale job
 • We blijven je ondersteunen eenmaal je aan de slag bent
 • We bieden je jobzekerheid

Denken in mogelijkheden

Onze recruiters denken in mogelijkheden. Ze matchen jouw DNA met dat van de bedrijven die versterking zoeken. Zo zorgen we ervoor dat je de juiste job vindt in automatisering. En dat je werk niet als werken, maar gewoon goed voelt. 

Kennis van (technische) zaken

We zijn bij Whoohoo trots dat onze recruiters hun domein door en door kennen. We praten met jou over automatisering op jouw niveau. Zo weet je zeker dat we jouw voorkeuren en ambities goed begrijpen. 

Begeleiding naar jouw ideale job

We luisteren aandachtig naar hoe jij jouw toekomst in de automatisering ziet. Met die informatie zoeken we voor jou de ultieme uitdaging, bij een bedrijf waar jij volledig kan opgaan in je passie voor techniek.  

Carrière in goede handen

Ook wanneer je je job hebt gevonden, willen we van jou horen. Lost je nieuwe uitdaging je verwachtingen in? Heb je nood aan extra opleiding? Wil je je focus verleggen? Wij zetten je loopbaan op scherp. 

Snelste weg naar jobzekerheid

Onze focus ligt op een carrière met perspectief op lange termijn. Ga je aan de slag via Project Sourcing of Flex? We bieden jou steeds de uitdaging die je zoekt in combinatie met werkzekerheid.  

 
Vind jouw droomjob in automatisering >