Engineering

Werken in engineering?

Welke richting wil jij uit in engineering?

Engineering, dat is werken met je hoofd. Complexe vraagstukken koelbloedig oplossen. Processen uitdenken, testen en stroomlijnen. Nieuwe ontwikkelingen in klimaatbehoud mee vormgeven. Meebouwen aan de technologie van morgen. Je bent dus een denker, maar ook een tekenaar, calculator, innovator, communicator, … Of alles tegelijk. Tekende je je ideale carrière al uit? Vertel ons over jouw plan. Dan vinden onze recruiters de uitdaging die jouw technische brein op volle toeren doet draaien.

Klik verder om meer te weten over jouw vakgebied.

Vind jouw droomjob in engineering

Verzorg jij cruciale voorbereidingen als calculator of ontwerper? Wil je nieuwe installaties van dichtbij opvolgen als werfleider mechanical? Of hou je ervan om ter plekke problemen op te lossen als service engineer?

Naar alle engineering vacatures

Afgestudeerd, geroutineerd of volleerd?

Verdiende je je strepen als procesingenieur in de automotive sector? Of ben je pas afgestudeerd in elektromechanica en zoek je een eerste job in de technische sector? We praten bij Whoohoo graag met jou over je mogelijkheden – waar je ook staat in je carrière.

 • Ben je op je best als je tekeningen maakt in CAD, Tekla, Inventor, E-plan of Revit?
 • Draai je liever technische problemen binnenstebuiten als service engineer?
 • Neem je de hydraulica, pneumatica of elektronica van nieuwe installaties voor je rekening?
 • Of wil je je laten verrassen door de voorstellen van onze recruiters?

Wij laten jou in de spiegel kijken. Zo ontdek je wat je kan en wat je echt wilt. Vaak verras je jezelf. 

Duizend-en-een jobs in engineering

Met jouw achtergrond in elektromechanica, energiemanagement of -technologie, elektrotechniek, productontwikkeling of mechanisch ontwerp kan je ontelbare richtingen inslaan. Bij een gespecialiseerde aannemer voor de industrie, een studiebureau of in een productieomgeving.

Start je vandaag als tekenaar in de machinebouw? Binnen enkele jaren ontpop je jezelf misschien tot projectmanager in de staalnijverheid.

Jij zit aan het controlepaneel. Wij helpen jou om je carrière te programmeren.


Vertel ons wat jij zoekt >

Bij ons brengt solliciteren je op ideeën

Stel, je valt voor een van onze vacatures in engineering. Maar iets houdt je tegen: je huidige expertise sluit niet 100 procent aan op het gevraagde diploma. Solliciteer dan toch.

 • Je diploma, die is meer waard dan je denkt. Net als je ervaring. Wij denken met je mee
 • Je kennis, die kan je bijschaven. We vinden het zelfs tof dat je een avontuur ziet zitten.
 • Je potentieel, dat zien onze recruiters meteen. We stemmen onze voorstellen af op jou.

Gaan voor een job in engineering? Bij ons draait dat om jou en je ambities. Jij praat, onze recruiters luisteren. Je wandelt met een bundel frisse ideeën buiten. En voor je het weet, sta je oog in oog met je droomjob.
 

Vertel ons wat jij zoekt >

 

(Her)lanceer je carrière in engineering

Ook in je eigen carrière wil je blijven innoveren. Bij ons krijg je de kans om jezelf opnieuw uit te vinden, of om een versnelling hoger te schakelen in je loopbaan. Als ontwerper of planner, project- of kwaliteitsingenieur, R&D engineer of werkvoorbereider.
Wij beloven jou:

 • een sollicitatieprocedure waar vaart achter zit
 • relevante – en alléén relevante – jobaanbiedingen
 • een langetermijnoplossing voor je carrière, via Flex of Project Sourcing

Klaar voor je (re)-launch in engineering?


Vind jouw droomjob in engineering > 

Solliciteren via Whoohoo

 • Onze recruiters denken in mogelijkheden
 • We helpen jou met kennis van (technische) zaken
 • We begeleiden jou naar de ideale job
 • We blijven je ondersteunen eenmaal je aan de slag bent
 • We bieden je jobzekerheid

Denken in mogelijkheden

Onze recruiters denken in mogelijkheden. Ze matchen jouw DNA met dat van de bedrijven die versterking zoeken. Zo zorgen we ervoor dat je de juiste job vindt in engeneering. En dat je werk niet als werken, maar gewoon goed voelt. 

Kennis van (technische) zaken

We zijn bij Whoohoo trots dat onze recruiters hun domein door en door kennen. We praten met jou over elektromechanica op jouw niveau. Zo weet je zeker dat we jouw voorkeuren en ambities goed begrijpen. 

Begeleiding naar jouw ideale job

We luisteren aandachtig naar hoe jij jouw toekomst in de engeneering ziet. Met die informatie zoeken we voor jou de ultieme uitdaging, bij een bedrijf waar jij volledig kan opgaan in je passie voor techniek.  

Carrière in goede handen

Ook wanneer je je job hebt gevonden, willen we van jou horen. Lost je nieuwe uitdaging je verwachtingen in? Heb je nood aan extra opleiding? Wil je je focus verleggen? Wij zetten je loopbaan op scherp. 

Snelste weg naar jobzekerheid

Onze focus ligt op een carrière met perspectief op lange termijn. Ga je aan de slag via Project Sourcing of Flex? We bieden jou steeds de uitdaging die je zoekt in combinatie met werkzekerheid.  

 
Vind jouw droomjob in engineering >