Projectontwikkeling

Werken in projectontwikkeling

Projectontwikkelaars zetten vastgoed met visie neer. Alles begint bij een braakliggend terrein of een vergeten vastgoedparel. Aan jou en je team om er iets moois van te maken, dat decennialang zijn waarde behoudt.

Wil je meewerken aan comfortabel, eigentijds of zelfs innovatief wonen? Dan hoor je helemaal thuis in projectontwikkeling. Bij Whoohoo hebben we frisse uitdagingen voor je klaar.
 

Ontdek projectontwikkeling vacatures

Vind jouw plek in projectontwikkeling

Zit je mee rond de tafel als tekenaar, ontwerper of calculator? Wil je het hele bouwproces op de voet volgen als projectleider? Of haal je energie uit goede relaties met kopers of leveranciers? Jouw sterktes en interesses bepalen waar je terechtkomt.       

Vind jouw job >

Wat beteken jij binnen de projectontwikkeling?

In elke fase van een bouwproject kan jij je steentje bijdragen.

Ben je het liefst betrokken bij het allereerste ontwerp? Wissel je graag van gedachten met architecten, studiebureaus en aannemers? Of wil je vooral kopers informeren en al hun vragen beantwoorden?

Wij horen graag wat jij wil betekenen binnen de projectontwikkeling. Zo bouw je straks mee aan appartementen, lofts of woonzorgcentra. Stuk voor stuk projecten om trots op te zijn
 

Je werkte al aan bouwprojecten? Perfect!

Projectontwikkeling is niet nieuw voor jou:

  • Je behaalde een bachelordiploma of postgraduaat in vastgoed of bouwkunde of je voltooide een masteropleiding in Real Estate Management.
  • En je proefde al van het echte werk bij een projectontwikkelaar of aannemer.

Bij Whoohoo zijn we nieuwsgierig naar jouw ervaring.
 

Vertel het ons en maak kennis met je ideale job.

Vind de projectontwikkelaar die bij jou past

Onze recruiters laten je kennismaken met al je mogelijkheden.

Zo kan je aan de slag bij een grotere projectontwikkelaar of op de afdeling projectontwikkeling bij een aannemer. Wil je meebouwen aan appartementen, meewerken aan de herbestemming van oude sites of gaan voor maximale variatie in je projecten? Jij kiest.

Bij Whoohoo vind je uitdagingen om je in vast te bijten. En om je telkens weer te realiseren: “Dat hebben we toch maar mooi gedaan.”

In welk vakdomein wil jij aan de slag?

Toon me alle vacatures in de projectontwikkeling

Solliciteren via Whoohoo

  • Onze recruiters denken in mogelijkheden
  • We helpen jou met kennis van (technische) zaken
  • We begeleiden jou naar de ideale job
  • We blijven je ondersteunen eenmaal je aan de slag bent
  • We bieden je jobzekerheid

Denken in mogelijkheden

Onze recruiters denken in mogelijkheden. Ze matchen jouw DNA met dat van de bedrijven die versterking zoeken. Zo zorgen we ervoor dat je de juiste job vindt binnen de projectontwikkeling. En dat je werk niet als werken, maar gewoon goed voelt. 

Kennis van (technische) zaken

We zijn bij Whoohoo trots dat onze recruiters hun domein door en door kennen. We praten met jou over je passie voor vastgoed op jouw niveau. Zo weet je zeker dat we jouw voorkeuren en ambities goed begrijpen. 

Begeleiding naar jouw ideale job

We luisteren aandachtig naar hoe jij jouw toekomst in de projectontwikkeling ziet. Met die informatie zoeken we voor jou de ultieme uitdaging, bij een bedrijf waar jij volledig kan opgaan in je passie voor techniek.  

Carrière in goede handen

Ook wanneer je je job hebt gevonden, willen we van jou horen. Lost je nieuwe uitdaging je verwachtingen in? Heb je nood aan extra opleiding? Wil je je focus verleggen? Wij zetten je loopbaan op scherp. 

Snelste weg naar jobzekerheid

Onze focus ligt op een carrière met perspectief op lange termijn. Ga je aan de slag via Project Sourcing of Flex? We bieden jou steeds de uitdaging die je zoekt in combinatie met werkzekerheid.  

Vind jouw droomjob in de projectontwikkeling >