Interieur

Werken in interieur

De interne afwerking van een nieuw museum opvolgen? Een ergonomische trapleuning voor een rusthuis uittekenen? De inrichting van een nieuw kantoor in goede banen leiden? Jij hebt er zin in!

Via Whoohoo kom je terecht bij boeiende bedrijven in de interieursector. Dankzij jouw bijdrage genieten je klanten van mooi afgewerkte leef- en werkruimtes. Krijg jij energie van het technische proces? Dan zien we je graag komen.


Naar alle interieur vacatures

Vind jouw droomjob in interieur

Je kan op zoveel manieren bijdragen aan een interieurproject. Als technisch tekenaar, werkvoorbereider of calculator. Ga je liever zelf de werf op om te coördineren? Solliciteer dan voor projectleider afwerking. Of begeleid klanten met de technische kant van hun bouwdromen als toonzaalverkoper of klantenbegeleider.

Ontdek al onze interieurvacatures >

Klantgerichte interieurontwerper of organisatorisch talent

Is de werf jouw habitat? Als projectleider coördineer je de afwerking van een bouwproject. Of ga je liever voor een commerciële functie? Samen met je klanten bespreek je bouwplannen of stel je nieuwe ontwerpen voor. Twijfel je welke richting je uit wil? Of weet je precies wat je zoekt? Onze recruiters wijzen je de weg naar de juiste job.
 

Gezocht: deskundigen in interieur en afwerking

Als je ontwerpen maakt in AutoCAD of Vectorworks, ben je in je element. Je passie voor interieur is niet te stuiten. Je volgde dan ook een opleiding in die richting:

 • Als bachelor interieurvormgeving teken en render je naar hartenlust interieurprojecten op je beeldscherm.
 • Als master in de interieurarchitectuur wacht je een mooie toekomst in het bedrijf van je keuze. Misschien wel als projectleider afwerking of werfleider.
 • Als graduaat bouwkundig tekenen richt jij al je pijlen op een job als technisch tekenaar.

Wat is jouw verhaal? En waar ben jij op naar zoek?


Doe je verhaal

Van interieurwinkels tot tekenbureaus

Onze klanten zijn gespecialiseerd in maatwerk, van balustrades tot keukens. Daarom bezit jij heel wat technisch inzicht. Ga binnenkort aan de slag bij:

 • Gespecialiseerde interieurzaken
 • Bedrijven die projecten voor de overheid uitvoeren
 • Tekenbureaus
 • Standenbouwers voor beurzen

Onze recruiters vallen met de deur in huis en zorgen ervoor dat jij de job van je dromen binnenhaalt.

In welk vakdomein wil jij aan de slag?

Toon me alle vacatures in de interieur >

Solliciteren via Whoohoo

 • Onze recruiters denken in mogelijkheden
 • We helpen jou met kennis van (technische) zaken
 • We begeleiden jou naar de ideale job
 • We blijven je ondersteunen eenmaal je aan de slag bent
 • We bieden je jobzekerheid

Denken in mogelijkheden

Onze recruiters denken in mogelijkheden. Ze matchen jouw DNA met dat van de bedrijven die versterking zoeken. Zo zorgen we ervoor dat je de juiste job vindt in interieur. En dat je werk niet als werken, maar gewoon goed voelt. 

Kennis van (technische) zaken

We zijn bij Whoohoo trots dat onze recruiters hun domein door en door kennen. We praten met jou over bouwen en afwerken op jouw niveau. Zo weet je zeker dat we jouw voorkeuren en ambities goed begrijpen. 

Begeleiding naar jouw ideale job

We luisteren aandachtig naar hoe jij jouw toekomst in interieur ziet. Met die informatie zoeken we voor jou de ultieme uitdaging, bij een bedrijf waar jij volledig kan opgaan in je passie voor techniek.  

Carrière in goede handen

Ook wanneer je je job hebt gevonden, willen we van jou horen. Lost je nieuwe uitdaging je verwachtingen in? Heb je nood aan extra opleiding? Wil je je focus verleggen? Wij zetten je loopbaan op scherp. 

Snelste weg naar jobzekerheid

Onze focus ligt op een carrière met perspectief op lange termijn. Ga je aan de slag via Project Sourcing of Flex? We bieden jou steeds de uitdaging die je zoekt in combinatie met werkzekerheid.  

Vind jouw droomjob in interieur >