Infrastructuur

Jobs in infrastructuur

Bruggen en tunnels, wegenbouw of andere omgevingswerken: het zijn niet de eerste dingen waar mensen aan denken bij ‘bouwkunde’. Maar jij wel! Wanneer jij grote infrastructuurwerken ziet, wil je er het fijne van weten. Wat de meeste mensen evident vinden, is voor jou fascinerend.

Jij wil meebouwen aan de grote dingen, ook al zijn ze niet altijd zo zichtbaar. En wij? Wij bouwen mee aan jouw carrière.
 

Ontdek onze vacatures

Jouw droomjob in de infrastructuur

Je hebt denkers en doeners. Je hebt binnendienst of buitendienst. En daarbinnen heb jij de keuze: (assistent-)projectleider, werkvoorbereider of werfleider, stabiliteits- of projectingenieur, tekenaar of calculator.

Naar alle infrastructuurvacatures >

Goed op weg naar je nieuwe job in infrastructuur

Met jouw technisch inzicht en achtergrond in bouwkunde wachten er altijd boeiende projecten op jou in de infrastructuur. Meewerken aan de stabiliteit van een brug? Een stevige klus! Je ding doen in het onderhoud van een compleet rioleringsstelsel? Complex en uitdagend! Dankzij onze recruiters heb je elke dag weer iets nieuws om trots op te zijn.
 

Technisch brein of sterke onderhandelaar: wie ben jij?

Of je net de fundering legt voor je carrière, of op zoek bent naar een spannende nieuwe job, bij Whoohoo zetten we jouw loopbaan op de rails.

  • Ben jij nauwkeurig, gefocust en analytisch ingesteld? Met een bachelor- of masterdiploma in bouwkunde ben je meteen vertrokken als assistent projectleider, calculator, werkvoorbereider of tekenaar.
  • ​Krijg je net energie van werken met mensen, onderhandelen en organiseren? Dan ligt jouw rol misschien op de werf. Als werfleider komt jouw ervaring in de bouw zeker van pas. En wie weet waar je later terechtkomt?

Jouw job in infrastructuur? Die kan alle kanten op.
 

Vertel het ons en maak kennis met je ideale job.

Bouw mee aan prestigieuze projecten

Infrastructuur, dat mag je gerust groot zien. Via Whoohoo kom je terecht bij grote aannemers, studiebureaus en bouwheren. Je zet je schouders onder burgerlijke bouwprojecten, wegeniswerken, asfaltering, riolering of omgevingswerken. Projecten om straks trots mee uit te pakken: die brug, die snelweg of dat plein? Daar heb jij aan meegewerkt.

In welk vakdomein wil jij aan de slag?

Toon me alle infrastructuurvacatures >

Solliciteren via Whoohoo

  • Onze recruiters denken in mogelijkheden
  • We helpen jou met kennis van (technische) zaken
  • We begeleiden jou naar de ideale job
  • We blijven je ondersteunen eenmaal je aan de slag bent
  • We bieden je jobzekerheid

Denken in mogelijkheden

Onze recruiters denken in mogelijkheden. Ze matchen jouw DNA met dat van de bedrijven die versterking zoeken. Zo zorgen we ervoor dat je de juiste job vindt in de infrastructuur. En dat je werk niet als werken, maar gewoon goed voelt. 

Kennis van (technische) zaken

We zijn bij Whoohoo trots dat onze recruiters hun domein door en door kennen. We praten met jou over infrastructuur en bouwkunde op jouw niveau. Zo weet je zeker dat we jouw voorkeuren en ambities goed begrijpen. 

Begeleiding naar jouw ideale job

We luisteren aandachtig naar hoe jij jouw toekomst in de infrastructuur ziet. Met die informatie zoeken we voor jou de ultieme uitdaging, bij een bedrijf waar jij volledig kan opgaan in je passie voor techniek.  

Carrière in goede handen

Ook wanneer je je job hebt gevonden, willen we van jou horen. Lost je nieuwe uitdaging je verwachtingen in? Heb je nood aan extra opleiding? Wil je je focus verleggen? Wij zetten je loopbaan op scherp. 

Snelste weg naar jobzekerheid

Onze focus ligt op een carrière met perspectief op lange termijn. Ga je aan de slag via Project Sourcing of Flex? We bieden jou steeds de uitdaging die je zoekt in combinatie met werkzekerheid.

Vind jouw droomjob in de infrastructuur >