HVAC bouw

Werken met HVAC en technieken in de bouw

HVAC, sanitair en technieken in de bouw zijn een vak apart. Jouw vak, om specifiek te zijn. Koppel jij vlot de functie van een gebouw aan de bijbehorende technieken? Wil je jouw kennis van HVAC toepassen in spannende projecten? Of je passie voor de bouw combineren met je inzicht in elektromechanica? Check! Je bent in de juiste sector aanbeland.
 

Ontdek onze HVAC vacatures

De HVAC-job die bij jou past

Specialisten in HVAC? Die kan de bouwsector goed gebruiken. Als projectingenieur, calculator of technisch tekenaar. Of op de bouwplaats zelf, als projectleider met een talent voor techniek. Jouw project staat straks als een huis.       

Naar alle HVAC vacatures >

 

HVAC met een bouwtechnische insteek

Jij staat met één voet in de engineering en met de andere in de bouwsector. Dus ben jij perfect geplaatst om theorie en praktijk te combineren. En wat voor anderen een kluwen van lijnen is in het 3D-bouwmodel, zie jij als de blauwdruk voor efficiënt verwarmen, koelen en ventileren. Mét oog voor duurzaamheid, natuurlijk.
 

Technische kennis, praktisch inzicht in HVAC

De perfecte mix van techniek en praktijk, die heb je door:

  • Een masterdiploma als industrieel of burgerlijk ingenieur met specialisatie in de bouwkunde, elektrotechniek of elektromechanica.
  • ​Een bachelordiploma in de energietechnologie, of in de elektromechanica met specialisatie in klimatisatie.
  • Ervaring in de bouw of een opleiding waardoor je precies weet hoe de technieken van een gebouw in elkaar zitten. En hoe sanitair, elektriciteit of HVAC daar hun plekje in vinden.

HVAC in de bouw, daar bestaat geen kant-en-klaarformule voor. En dat maakt het net zo boeiend. Whoohoo denkt mee met de sector én met jou. Zo vinden we de ideale match.

Doe je verhaal

Werken met HVAC, dat is bouwen voor morgen

Nieuwe gebouwen moeten aan steeds meer vereisten voldoen. Ook op het vlak van HVAC. Dit is jouw kans om bij te dragen in een sector die voortdurend innoveert. Bij een studiebureau bijvoorbeeld, als je houdt van berekeningen en ontwerpen. Of bij een aannemer, als het wat meer hands-on mag zijn.

In welk vakdomein wil jij aan de slag?

Toon me alle HVAC vacatures >

Solliciteren via Whoohoo

  • Onze recruiters denken in mogelijkheden
  • We helpen jou met kennis van (technische) zaken
  • We begeleiden jou naar de ideale job
  • We blijven je ondersteunen eenmaal je aan de slag bent
  • We bieden je jobzekerheid

Denken in mogelijkheden

Onze recruiters denken in mogelijkheden. Ze matchen jouw DNA met dat van de bedrijven die versterking zoeken. Zo zorgen we ervoor dat je de juiste job vindt in de HVAC. En dat je werk niet als werken, maar gewoon goed voelt. 

Kennis van (technische) zaken

We zijn bij Whoohoo trots dat onze recruiters hun domein door en door kennen. We praten met jou over HVAC en bouwkunde op jouw niveau. Zo weet je zeker dat we jouw voorkeuren en ambities goed begrijpen. 

Begeleiding naar jouw ideale job

We luisteren aandachtig naar hoe jij jouw toekomst in de HVAC ziet. Met die informatie zoeken we voor jou de ultieme uitdaging, bij een bedrijf waar jij volledig kan opgaan in je passie voor techniek.  

Carrière in goede handen

Ook wanneer je je job hebt gevonden, willen we van jou horen. Lost je nieuwe uitdaging je verwachtingen in? Heb je nood aan extra opleiding? Wil je je focus verleggen? Wij zetten je loopbaan op scherp. 

Snelste weg naar jobzekerheid

Onze focus ligt op een carrière met perspectief op lange termijn. Ga je aan de slag via Project Sourcing of Flex? We bieden jou steeds de uitdaging die je zoekt in combinatie met werkzekerheid. 

Vind jouw droomjob in de HVAC >