Architecten

Werken in de architectuur

Een zwak voor gebouwen. Een oog voor lijnen, materialen en structuren. En een feilloos talent om het concept in je hoofd exact op papier te zetten – of nog beter: in een 3D-model. Jij hebt het allemaal.

Werken in de architectuur is niet zomaar een job: het is een roeping. En onze roeping? Die is om mee te bouwen aan jouw loopbaan, van de fundering tot de pannen op het dak.


Ontdek onze architectuur vacatures

Architectuurjobs op een stevig fundament

Als je kiest voor studies in de architectuur, weet je al hoe je job er later uitziet. Maar waar jij je goed zal voelen? Dat is minder voorspelbaar. Blader door onze vacatures om inspiratie op te doen. En zie onze recruiters als jouw geheime wapen: ze gebruiken al hun expertise om voor jou de perfecte match te vinden.      

Naar alle architectuur vacatures >

Haal een job in de architectuur in huis

Jouw opties in de architectuur? Dat zijn er meer dan je misschien denkt. Ben je op zoek naar:

  • Je eerste ervaring in de toegepaste architectuur? Bereid je voor op een boeiende, praktijkgerichte job als assistent-architect. Tekenen is maar één van jouw taken: straks ben je helemaal thuis in de administratie rond bestekken, meetstaten en bouwaanvragen.
  • Een vaste job als architect? De klanten van Whoohoo spitsen hun oren wanneer jij vertelt over je ervaring als (freelance-)architect. Architectenbureaus, studiebureaus en de binnendienst van aannemers maken graag een plek voor jou vrij aan de tekentafel.
  • Een carrièreswitch die je dichter bij de werf brengt dan je tot nu toe gewerkt hebt? Als jij liever de handen uit de mouwen steekt op de werf, voel je je vast thuis in een job als projectleider of werkvoorbereider.
  •  

Architectuur van tekentafel tot bouwterrein

Een bachelordiploma toegepaste architectuur heeft jou klaargestoomd voor een job als assistent-architect, technisch tekenaar of werkvoorbereider. Nu is het tijd voor het echte werk: rekenen en tekenen om de plannen van een erkend architect tot in de puntjes uit te werken.

Heb je je master architectuur afgerond en ben je erkend als architect? Dan baant Whoohoo voor jou de weg naar een vaste job in een architectenbureau. Of sta je liever met twee voeten in de praktijk? Dan vinden we voor jou boeiende projecten in een studiebureau of zelfs bij een aannemer. Jij beslist hoe dicht je bij de werf wil staan.

Doe je verhaal

Zet jouw ambities om in 3D-plannen

Laat je creatiefste carrièredromen los in Revit met een 3D-model van je ontwerp. Onze recruiters interpreteren jouw plannen net zo vlot als jij ze neerpent. Zo helpen ze jou aan een droomjob waar je al snel een vast contract tekent. Of stellen ze je boeiende projecten voor die jou de veelzijdigheid van de architectuur laten ontdekken.

In welk vakdomein wil jij aan de slag?


Toon me alle vacatures in de architectuur>

Solliciteren via Whoohoo

  • Onze recruiters denken in mogelijkheden
  • We helpen jou met kennis van (technische) zaken
  • We begeleiden jou naar de ideale job
  • We blijven je ondersteunen eenmaal je aan de slag bent
  • We bieden je jobzekerheid

Denken in mogelijkheden

Onze recruiters denken in mogelijkheden. Ze matchen jouw DNA met dat van de bedrijven die versterking zoeken. Zo zorgen we ervoor dat je de juiste job vindt in de architectuur En dat je werk niet als werken, maar gewoon goed voelt. 

Kennis van (technische) zaken

We zijn bij Whoohoo trots dat onze recruiters hun domein door en door kennen. We praten met jou over architectuur op jouw niveau. Zo weet je zeker dat we jouw voorkeuren en ambities goed begrijpen. 

Begeleiding naar jouw ideale job

We luisteren aandachtig naar hoe jij jouw toekomst in de architectuur ziet. Met die informatie zoeken we voor jou de ultieme uitdaging, bij een bedrijf waar jij volledig kan opgaan in je passie voor techniek.  

Carrière in goede handen

Ook wanneer je je job hebt gevonden, willen we van jou horen. Lost je nieuwe uitdaging je verwachtingen in? Heb je nood aan extra opleiding? Wil je je focus verleggen? Wij zetten je loopbaan op scherp. 

Snelste weg naar jobzekerheid

Onze focus ligt op een carrière met perspectief op lange termijn. Ga je aan de slag via Project Sourcing of Flex? We bieden jou steeds de uitdaging die je zoekt in combinatie met werkzekerheid.  

Vind jouw droomjob in de architectuur >