Werken als projectleider

Jouw carrière als projectleider 

 

Projectmanagers zoals jij halen energie uit vrij en autonoom werken. Onze recruiters bij Whoohoo hebben dat helemaal door. Zij luisteren naar je voorkeuren en bieden je projecten aan waar je zelf naar hartenlust kunt plannen. Want structuur aanbrengen in de chaos, dat is jouw sterkte.  

 

Als projectleider bij Whoohoo zijn je opties heel breed. Kies je ervoor om: 

 
  • een multifunctioneel team leiding te geven op een bouwwerf? 
  • grootschalige elektrificatieprojecten aan te sturen? 
  • projecten rond HVAC en sanitair in openbare gebouwen te coördineren? 
 

Verantwoordelijk zijn voor grote technische projecten is een hele uitdaging. Als projectleider bekommer jij je over de lastenboeken, projectadministratie en timings. En ben jij hét aanspreekpunt voor de klant, de fabrikant en de techniekers. 

  

Het grote voordeel van Whoohoo? Onze recruiters staan altijd voor je klaar vanop de zijlijn. Om je te ondersteunen en nieuwe opdrachten aan te reiken wanneer jij daar nood aan hebt. 

 

Ontdek de kansen die Whoohoo voor je heeft. En grijp ze! 

 
naar het volledige vacature-overzicht

Projectmanager Kenneth verkent nieuwe hoogtes via Whoohoo 

 

“Ik werk al 6 jaar bij Whoohoo. De eerste 3 jaar deed ik projectmanagement voor een bedrijf in de luchtvaartsector. Daarna voelde ik dat het tijd werd voor een nieuwe wending. Een van de recruiters van Whoohoo stelde mij een project voor bij een industrieel technologiebedrijf. Dat was niet iets waar ik meteen zelf aan zou denken, maar zij vonden mij de uitgelezen persoon. Ondertussen werk ik er al 3 jaar als projectmanager. Of het me bevalt? Zeker!” 

 
Kenneth Boyden – Projectmanager bij Whoohoo 

Beheer technische opdrachten als projectmanager bij Whoohoo

Projectleider worden bij Whoohoo? Goed idee, want hier geniet je van: 

  • open communicatie met recruiters die jou projecten op maat aanbieden 
  • spannende uitdagingen in multinationals en groeibedrijven waar jouw organisatorisch talent echt op prijs wordt gesteld 
  • een intensieve samenwerking met alle lagen van de organisatie – van managers tot onderhoudstechniekers 
 

Om nog te zwijgen over de eindeloze variatie en groeikansen die je aangereikt krijgt. Businesstrips naar een buitenlandse vestiging? Overstappen naar een andere sector? Trainingen volgen? Check, check én check! 

Solliciteren via Whoohoo

  • Vertel ons wat je zoekt
  • Laat je begeleiden
  • Vind jouw droomjob

Tijd voor een nieuwe uitdaging? Dat kan! 


Onze recruiters hebben een breed netwerk van bedrijven die jouw kennis en expertise goed kunnen gebruiken. Nog nooit gedacht aan projectmanagement in automatisering, farmaceutica of industriële elektriciteit? Hoeft ook niet, want dat doen onze recruiters voor jou. 


Stuur ons vandaag nog een bericht en vind je volgende droomjob. 

 
spontaan solliciteren