Aannemer

Aan de slag bij een aannemer

Meebouwen aan gezinswoningen of grootschalige klasse 8-projecten? Ruwbouw of gespecialiseerde afwerking? Werken met staal, hout of beton? Waar jouw expertises ook liggen, samen met onze recruiters leg je de eerste steen voor een stevige nieuwe uitdaging. Neem dat van ons aan.

Bij Whoohoo willen we weten waaruit jij energie haalt. Daarop bouwen we voort. Is het eerder de technische kant van de job? Of wil je vooral met trots terugblikken op wat jij hebt neergezet? Vertrouw op ons: wij vinden het aannemersbedrijf dat het best aansluit op jouw ambities.
 

Ontdek onze aannemer vacatures

Welke rol speel jij binnen het bouwbedrijf?

Ben jij uit het juiste hout gesneden om bij een aannemer de binnendienst te versterken – als tekenaar, calculator of werkvoorbereider? Of sta je het liefst op de werf en ben je assertief genoeg om werfleider, projectleider of projectmanager te worden?      
 

Naar alle aannemer vacatures

Bouwprojecten realiseren: neem de uitdaging aan

Je wil vooral je steentje bijdragen tot de uitvoering van bouwprojecten. En ervoor zorgen dat de plannen van projectontwikkelaars, architecten en studiebureaus werkelijkheid worden.

Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met 2D- en 3D-programma’s, zoals AutoCAD en Revit. Je berekent de budgetten voor grote openbare aanbestedingen. Of je houdt de touwtjes strak in handen op de werf. Volledig volgens plan. Vertel onze recruiters welke functie jij wil uitoefenen bij een bouwbedrijf.

Ervaren of net afgestudeerd? Jouw bouwtalent is veel waard

Jouw hoger diploma in bouwkunde of houttechnologie, dat is het fundament voor een verrijkende loopbaan in de aannemerswereld. Onze recruiters vertrekken altijd vanuit jouw ambities. Herken je een van deze situaties?

 • Je hebt pas je studie of stage achter de rug en zoekt de aannemer die perfect bij jou past.
 • Je bent al jaren loyaal bij een aannemer, maar iets in jou zegt: ik wil veranderen
 • Je bent een rasechte vakspecialist, je wil vooruit in je werk en jezelf opnieuw uitdagen

Onze raad? Volg je gevoel, weet dat jouw talent veel waard is in de bouwsector en maak je carrière perfect waterpas. Wij tonen je mogelijkheden waarbij je zelf misschien nog niet hebt stilgestaan.

Doe je verhaal

Ga werken bij een aannemer in jouw favoriete vakdomein 

Onze klanten zijn aannemersbedrijven met uiteenlopende specialiteiten. Denk aan de ruwbouw van woningen, appartementen, kantoren, industriële gebouwen of klasse 8-projecten, zoals ziekenhuizen, woonzorgcentra of sociale woningen. Maar ook aan:

 • technieken zoals HVAC of elektriciteit
 • ​staal- en metaalbouw
 • beton en bekisting
 • openbare infrastructuur
 • interieur, afwerking en hout
 • ramen, deuren en poorten

In welk vakdomein wil jij aan de slag?

Toon me alle vacatures bij een aannemer >

Solliciteren via Whoohoo

 • Onze recruiters denken in mogelijkheden
 • We helpen jou met kennis van (technische) zaken
 • We begeleiden jou naar de ideale job
 • We blijven je ondersteunen eenmaal je aan de slag bent
 • We bieden je jobzekerheid

Denken in mogelijkheden

Onze recruiters denken in mogelijkheden. Ze matchen jouw DNA met dat van de bedrijven die versterking zoeken. Zo zorgen we ervoor dat je de juiste job vindt in aannemerswereld. En dat je werk niet als werken, maar gewoon goed voelt. 

Kennis van (technische) zaken

We zijn bij Whoohoo trots dat onze recruiters hun domein door en door kennen. We praten met jou over jouw expertisedomein binnen de bouw op jouw niveau. Zo weet je zeker dat we jouw voorkeuren en ambities goed begrijpen. 

Begeleiding naar jouw ideale job

We luisteren aandachtig naar hoe jij jouw toekomst in de bouwsector ziet. Met die informatie zoeken we voor jou de ultieme uitdaging, bij een bedrijf waar jij volledig kan opgaan in je passie voor techniek.  

Carrière in goede handen

Ook wanneer je je job hebt gevonden, willen we van jou horen. Lost je nieuwe uitdaging je verwachtingen in? Heb je nood aan extra opleiding? Wil je je focus verleggen? Wij zetten je loopbaan op scherp. 

Snelste weg naar jobzekerheid

Onze focus ligt op een carrière met perspectief op lange termijn. Ga je aan de slag via Project Sourcing of Flex? We bieden jou steeds de uitdaging die je zoekt in combinatie met werkzekerheid.  

Vind jouw droomjob bij een aannemer >