Bouw

Werken in de bouw?

Keuze genoeg in een sector die nooit verveelt

Je hebt je hart verloren aan de bouwsector? Dat snappen we. In geen enkele andere job is het resultaat van je werk zo tastbaar. Elk gebouw is een verhaal dat begint bij een idee van een bouwheer of een projectontwikkelaar. Een architectenbureau en studiebureau werken het mee uit. En uiteindelijk realiseert de aannemer het project. Waar pas jij in het rijtje? Whoohoo bouwt mee aan jouw ambities.

Klik verder om meer te weten te komen over jouw vakgebied.

Gebeten door bouwkunde?

Werken in de bouw, dat is elke dag wat anders. Verantwoordelijk werk met een blijvend resultaat. Aan een bureau voor de denkers, of op de werf voor de doeners. Als je maar van aanpakken weet.

Naar alle bouwvacatures

Binnendienst of buitendienst? Aan jou de keuze

Werken in de bouw is net zo veelzijdig als jijzelf:

  • Ben jij een meester in planningen, tekeningen en berekeningen? Dan voel je je vast kiplekker in een studie- of adviesbureau, bij een architect of op de binnendienst bij een aannemer.
  • Sta je liever met beide voeten op het bouwterrein? Als werf- of projectleider begeleid je bouwprojecten tot de laatste plint op zijn plek staat. In die rol ben je probleemoplosser, planner en organisator in één.

Bij Whoohoo werken we net zoals in de bouw: met een zorgvuldig plan, opgebouwd vanaf de fundering, steen voor steen.
 

Werken in de bouw: fundament voor je carrière

Ervaren rot in het vak of net afgestudeerd? In de bouwsector kan je alle kanten op met:

  • een bachelor houttechnologie, toegepaste architectuur of interieurvormgeving. Of een master als interieurarchitect, architect of burgerlijk ingenieur.
  • ​ervaring als tekenaar, calculator, werkvoorbereider, werfleider, projectleider of projectmanager
  • ambitie om door te groeien naar een rol met meer verantwoordelijkheid
 

Vertel het ons en maak kennis met je ideale job.

Doe je verhaal

Veelzijdigheid van ruwbouw tot afwerking

Aan één bouwproject werken al snel tien bedrijven mee: een projectontwikkelaar, een architectenbureau, een studiebureau voor HVAC, technieken en stabiliteit, een hoofdaannemer en onderaannemers voor de uitvoering.

Nog op zoek naar jouw plek? Dan zit je bij Whoohoo zeker goed voor een onderbouwde keuze. We maken graag kennis met jou. Want hoe beter we jou en je ambities kennen, hoe beter de uitdaging die we voor jou vinden.
 

Toon me alle vacatures in de bouwsector >

Solliciteren via Whoohoo

  • Onze recruiters denken in mogelijkheden
  • We helpen jou met kennis van (technische) zaken
  • We begeleiden jou naar de ideale job
  • We blijven je ondersteunen eenmaal je aan de slag bent
  • We bieden je jobzekerheid

Denken in mogelijkheden

Onze recruiters denken in mogelijkheden. Ze matchen jouw DNA met dat van de bedrijven die versterking zoeken. Zo zorgen we ervoor dat je de juiste job vindt in de bouw. En dat je werk niet als werken, maar gewoon goed voelt. 

Kennis van (technische) zaken

We zijn bij Whoohoo trots dat onze recruiters hun domein door en door kennen. We praten met jou over jouw bouwspecialiteit op jouw niveau. Zo weet je zeker dat we jouw voorkeuren en ambities goed begrijpen. 

Begeleiding naar jouw ideale job

We luisteren aandachtig naar hoe jij jouw toekomst in de bouwsector ziet. Met die informatie zoeken we voor jou de ultieme uitdaging, bij een bedrijf waar jij volledig kan opgaan in je passie voor techniek.  

Carrière in goede handen

Ook wanneer je je job hebt gevonden, willen we van jou horen. Lost je nieuwe uitdaging je verwachtingen in? Heb je nood aan extra opleiding? Wil je je focus verleggen? Wij zetten je loopbaan op scherp. 

Snelste weg naar jobzekerheid

Onze focus ligt op een carrière met perspectief op lange termijn. Ga je aan de slag via Project Sourcing of Flex? We bieden jou steeds de uitdaging die je zoekt in combinatie met werkzekerheid.  

Vind jouw droomjob in de bouw >