Quality

Werken in kwaliteitsmanagement

De lat ligt hoog voor producten uit de voedingsindustrie en de farma. Wanneer één radertje in het productieproces hapert, heeft dat gevolgen voor het eindproduct. En dat mag niet gebeuren wanneer je werkt met medicijnen, voeding of chemische productieprocessen.

Kwaliteitsmanagement, dat is een taak voor mensen die zich vastbijten in wetenschap. Perfectionisten die elk detail gezien hebben. Kortom? Types zoals jij.


Ontdek onze quality vacatures

Piekfijne jobs in kwaliteitsmanagement

Met een wetenschappelijk bachelordiploma ben je een topkandidaat voor een rol als QA-analist of QC-laborant. Als master ben je in de wieg gelegd voor een overkoepelende rol als QA engineer of kwaliteitsmanager. Waar blink jij in uit? 

Toon alle jobs

Van processen tot controle: jouw rol in kwaliteit

Kwaliteit is een kwestie van garanties inbouwen, checken, bijsturen en opnieuw checken. Daarom vallen de activiteiten binnen Quality uiteen in twee luiken:

  • Quality Assurance: jij werkt de procedures uit die instaan voor de veilige productie van voeding en geneesmiddelen, helemaal volgens de courante regels en normen.
  • Quality Control: je staat in voor de controle van het afgewerkte product, neemt stalen af en doet metingen. Wat je daaruit leert, is belangrijk om processen bij te stellen.

Sommige bedrijven combineren beide rollen in één functie. In andere, vaak grotere organisaties neem je één van deze luiken voor jouw rekening en werk je nauw samen met de collega’s aan de andere kant.
 

Jouw volgende stap in kwaliteitsmanagement

Jouw diploma – bijvoorbeeld in de Farmacie, als bio-ingenieur of industrieel ingenieur – bewijst al dat je een neus hebt voor wetenschap. Met je ervaring in de voeding, farma of petrochemie maak je het plaatje compleet. Je weet precies hoe je GMP’s implementeert en kent je weg in Quality Management-systemen. Jouw volgende stap? Je carrière optimaliseren met een project op topniveau.

Wat drijft jou?
 

Doe je verhaal

Bedrijven waarin jij het verschil maakt

Als QA engineer, QC-laborant of algemeen kwaliteitsmanager krijg je te maken met bijna elk aspect van een bedrijf. Van de grondstoffen en de machines tot de verpakking en het transport van het eindproduct: in elke afdeling zet jij mee de puntjes op de i.

Ben jij in je element in de chemie of de farma? Of smul je van een uitdaging in de voedingsindustrie? Onze recruiters kennen jouw sector op hun duimpje. En vinden voor jou het ultieme kwaliteitsproject.

Naar alle vacatures in kwaliteitsmanagement >

Solliciteren via Whoohoo

  • Onze recruiters denken in mogelijkheden
  • We helpen jou met kennis van (technische) zaken
  • We begeleiden jou naar de ideale job
  • We blijven je ondersteunen eenmaal je aan de slag bent
  • We bieden je jobzekerheid

Denken in mogelijkheden

Onze recruiters denken in mogelijkheden. Ze matchen jouw DNA met dat van de bedrijven die versterking zoeken. Zo zorgen we ervoor dat je de juiste job vindt in de Quality Assurance of Control. En dat je werk niet als werken, maar gewoon goed voelt. 

Kennis van (technische) zaken

We zijn bij Whoohoo trots dat onze recruiters hun domein door en door kennen. We praten met jou over kwaliteitsmanagement op jouw niveau. Zo weet je zeker dat we jouw voorkeuren en ambities goed begrijpen. 

Begeleiding naar jouw ideale job

We luisteren aandachtig naar hoe jij jouw toekomst in kwaliteitsmanement ziet. Met die informatie zoeken we voor jou de ultieme uitdaging, bij een bedrijf waar jij volledig kan opgaan in je passie voor techniek.  

Carrière in goede handen

Ook wanneer je je job hebt gevonden, willen we van jou horen. Lost je nieuwe uitdaging je verwachtingen in? Heb je nood aan extra opleiding? Wil je je focus verleggen? Wij zetten je loopbaan op scherp. 

Snelste weg naar jobzekerheid

Onze focus ligt op een carrière met perspectief op lange termijn. Ga je aan de slag via Project Sourcing of Flex? We bieden jou steeds de uitdaging die je zoekt in combinatie met werkzekerheid.

Vind jouw droomjob in kwaliteitsmanagement >