Procestechniek

Werken in de procestechniek

Van grondstof naar afgewerkt product: een productieproces in de voeding, farma of (petro)chemie doorloopt meer fases dan je op één hand kan tellen. Zo’n complex proces stroomlijnen, dat is een taak voor procesingenieurs, machinebouwers, automatiseringsspecialisten, onderhoudstechniekers en kwaliteitscontroleurs. Heb jij talent voor overzicht en efficiëntie? Dat is precies wat onze klanten nodig hebben.


Ontdek onze vacatures in de procestechniek 

Jouw droomjob in de procestechniek

Ben jij de architect van het productieproces, de process engineer die de grote lijnen uitzet? Of werk je mee aan een van de radartjes in het geheel als PLC-programmeur, onderhoudstechnicus of QA/QC officer? Jouw talent op de juiste plek: dat is waar we bij Whoohoo blij van worden.

Naar alle procestechniek vacatures

Productieprocessen, uitgewerkt tot in de puntjes

Elk productieproces is als een goed geoliede machine. Het is uitgedacht door een process engineer die een helikoptervisie heeft over de hele werking van het bedrijf. Daarna gaat een machinebouwer er mee aan het werk en worden de elektromechanica en automatisering op punt gesteld. Technici houden de installatie draaiend terwijl het kwaliteitsteam fouten en afwijkingen voorkomt. Werkt het proces zoals het hoort? Dan loopt de productie op rolletjes.

 

Procestechniek: precisiewerk in de life sciences

Precisie is van het grootste belang wanneer je werkt met voeding, geneesmiddelen of chemische processen. Dat maakt procestechniek in deze sectoren een vakgebied met impact. Alles om jou te blijven boeien, je hele loopbaan lang:
  • Een technische uitdaging om je tanden in te zetten
  • Een sector vol doorgroeimogelijkheden
  • De kans om mee je stempel te drukken op een compleet productieproces

Waar komt jouw nauwkeurigheid het beste tot zijn recht?
 

Doe je verhaal

Jouw job met impact in life science en chemie

Wat procestechniek in de voedingsindustrie, farma en (petro)chemie bijzonder maakt? Je werkt er in een context waar elk detail telt. En die details teken jij mee uit! Je optimaliseert, analyseert, meet en stuurt bij. Zijn functionaliteit en efficiëntie helemaal jouw focus? Dan krijgt jouw talent hier alle kansen.


Naar alle vacatures in de procestechniek >

Solliciteren via Whoohoo

  • Onze recruiters denken in mogelijkheden
  • We helpen jou met kennis van (technische) zaken
  • We begeleiden jou naar de ideale job
  • We blijven je ondersteunen eenmaal je aan de slag bent
  • We bieden je jobzekerheid

Denken in mogelijkheden

Onze recruiters denken in mogelijkheden. Ze matchen jouw DNA met dat van de bedrijven die versterking zoeken. Zo zorgen we ervoor dat je de juiste job vindt in de procestechniek. En dat je werk niet als werken, maar gewoon goed voelt. 

Kennis van (technische) zaken

We zijn bij Whoohoo trots dat onze recruiters hun domein door en door kennen. We praten met jou over procestechniek op jouw niveau. Zo weet je zeker dat we jouw voorkeuren en ambities goed begrijpen. 

Begeleiding naar jouw ideale job

We luisteren aandachtig naar hoe jij jouw toekomst in de procestechniek ziet. Met die informatie zoeken we voor jou de ultieme uitdaging, bij een bedrijf waar jij volledig kan opgaan in je passie voor techniek.  

Carrière in goede handen

Ook wanneer je je job hebt gevonden, willen we van jou horen. Lost je nieuwe uitdaging je verwachtingen in? Heb je nood aan extra opleiding? Wil je je focus verleggen? Wij zetten je loopbaan op scherp. 

Snelste weg naar jobzekerheid

Onze focus ligt op een carrière met perspectief op lange termijn. Ga je aan de slag via Project Sourcing of Flex? We bieden jou steeds de uitdaging die je zoekt in combinatie met werkzekerheid. 

Vind jouw droomjob in de procestechniek >