Voeding

Jobs in de voedingsindustrie

Ontwikkel jij binnenkort gezonde alternatieven voor babyvoeding? Of stel je liever de kwaliteit van Belgische pralines op punt? Je kan zelfs je hart ophalen met craftbeer in een artisanale brouwerij. Via Whoohoo krijg jij de kans om talloze voedingsproducten te testen en verbeteren.

Met jouw biochemische inzichten verbeter je de lievelingskost van duizenden consumenten. En maak je echt een verschil in wat mensen thuis op tafel zetten. Geen twijfel mogelijk: jouw volgende uitdaging ligt in de voedingssector.


Ontdek onze food vacatures

Zet je tanden in de voedingssector

Ga in het labo aan de slag met keukengerei en microscopen. Als kwaliteitsverantwoordelijke, laborant of R&D manager bewaak jij de kwaliteit van ons culinaire erfgoed. Ook als technical writer of food packaging service engineer draag jij je steentje bij aan gezonde en duurzame voeding.    

Werken in de voedingsindustrie: van ingrediënt naar smakelijk eindproduct

Ken jij het verhaal achter dat biertje of die kroket? Bij de productie komt veel onderzoek en ontwikkeling kijken. Daarom sta jij nauw in contact met de academische wereld en volg je evoluties in voeding op de voet.

Dompel jezelf onder in een sector vol uitdagingen op het vlak van gezondheid, duurzaamheid en veiligheid. Minder plastic en meer voedingsstoffen op ons bord? Heerlijke alternatieven voor melk en tarwe uittesten? Meer veganistische opties aan de man brengen? Jij kan én doet het in de voedingssector.
 

Gezocht: Bourgondiërs met een biochemische achtergrond

Met een bachelor of master in de biochemie of bio-ingenieurswetenschappen is jouw broodje in de voedingssector gebakken. Of je nu gespecialiseerd bent in chemie of voedingstechnologie, onze klanten kunnen jouw expertise goed gebruiken.
 • Vers van de schoolbanken? Jouw kennis van onderzoekstechnieken garanderen je een mooie loopbaan in de voedingssector. Voedselveiligheidsnormen zoals HACCP leer je bij op de werkvloer.
 • Heb je al ervaring in de voedingssector? Dan weet jij als geen ander wat deze sector te bieden heeft. Wij vinden de job die jou op het lijf geschreven is.
 • Swingt je passie voor lekkere voeding de pan uit? Jij optimaliseert en beproeft voeding zodat die veilig en wel in de rekken terechtkomt. En ja, dat proeven mag je letterlijk nemen.
Als jij je stempel wil drukken op het voedsel dat dagelijks op ons bord ligt, is dit de gedroomde sector voor jou.
Wat drijft jou?


Toon me alle vacatures in de voedingsindustrie >

Breng leven in de brouwerij van onze klanten

Via Whoohoo kom je terecht bij grote namen in de voedingssector, zowel voor Belgische als internationale spelers. Wat dacht je bijvoorbeeld van een job als aardappelkeurmeester in een multinational? Of werk je liever mee aan:

 • chocolade
 • brood en gebak
 • bier en frisdrank
 • zuivel
 • vlees

Liefde gaat door de maag. Wees dus gerust: wij zorgen ervoor dat jij zal houden van je job in de voedingssector.

Doe je verhaal

Solliciteren via Whoohoo

 • Onze recruiters denken in mogelijkheden
 • We helpen jou met kennis van (technische) zaken
 • We begeleiden jou naar de ideale job
 • We blijven je ondersteunen eenmaal je aan de slag bent
 • We bieden je jobzekerheid

Denken in mogelijkheden

Onze recruiters denken in mogelijkheden. Ze matchen jouw DNA met dat van de bedrijven die versterking zoeken. Zo zorgen we ervoor dat je de juiste job vindt in de voeding. En dat je werk niet als werken, maar gewoon goed voelt. 

Kennis van (technische) zaken

We zijn bij Whoohoo trots dat onze recruiters hun domein door en door kennen. We praten met jou over de voedingssector op jouw niveau. Zo weet je zeker dat we jouw voorkeuren en ambities goed begrijpen. 

Begeleiding naar jouw ideale job

We luisteren aandachtig naar hoe jij jouw toekomst in voedingsindustrie ziet. Met die informatie zoeken we voor jou de ultieme uitdaging, bij een bedrijf waar jij volledig kan opgaan in je passie voor techniek.  

Carrière in goede handen

Ook wanneer je je job hebt gevonden, willen we van jou horen. Lost je nieuwe uitdaging je verwachtingen in? Heb je nood aan extra opleiding? Wil je je focus verleggen? Wij zetten je loopbaan op scherp. 

Snelste weg naar jobzekerheid

Onze focus ligt op een carrière met perspectief op lange termijn. Ga je aan de slag via Project Sourcing of Flex? We bieden jou steeds de uitdaging die je zoekt in combinatie met werkzekerheid.  

Vind jouw droomjob in de voedingsindustrie >