Farma

Werken in de farma

Vanaf de ontdekking van een kansrijke molecule tot een grensverleggend medicijn: het is een proces dat wel tien tot veertien jaar kan duren. Maar elke stap – hoe klein ook – is cruciaal. Jouw professionele expertise? Die ligt in de geneesmiddelenproductie.

De meest kwalitatief hoogstaande behandelingen op de markt brengen? Dat is jouw missie. Bij Whoohoo vertalen we die naar fameuze uitdagingen in de farma. En terwijl wij jouw carrière injecteren met nieuwe energie, werk jij mee aan een betere levenskwaliteit voor iedereen.
 

Ontdek onze farma vacatures

Vind jouw droomjob in de farma

Is het laboratorium jouw natuurlijke habitat? Dan wachten jou boeiende uitdagingen als laborant, QA- of QC-analist. Waken over de kwaliteit van geneesmiddelen? Dat kan als apotheker. Of is het eerder jouw missie om medicijnen zorgvuldig te registreren? Dan ben je in de wieg gelegd voor regulatory affairs.

Naar alle vacatures in farma > 

Vertel ons welke ambities jij koestert binnen de farma

Onze klanten in de farmaceutische industrie zijn op zoek naar profielen met een messcherp wetenschappelijk inzicht. Welke taken neem jij voor je rekening?

 • de staalnames en analyses tijdens de farmaceutische productie
 • de opstart van een nieuwe productielijn
 • de kwaliteitscontrole van geneesmiddelen
 • de administratie voor de vergunning van medicijnen

Of je nu houdt van routine of zweert bij afwisseling, bij Whoohoo weten we raad met jouw ambities. Onze recruiters begeleiden je bij elke stap, ook wanneer je eenmaal aan de slag bent. Zo helpen we jou om je loopbaan in de geneesmiddelenindustrie verder te ontwikkelen.
 

Thuis in farma en life sciences? Welkom!

Jouw wetenschapsblik is waardevol voor Whoohoo. Heb je al enkele jaren ervaring in de farmaceutische sector of in een GMP-omgeving (Good Manufacturing Practices) ? Dat is een pluspunt. Maar ook als je op zoekt bent naar een eerste job, kan je bij onze recruiters terecht. Wat je sowieso op zakt hebt? Een relevant diploma in life sciences, zoals een bachelor of master in:
 • Biochemie
 • Farmaceutische wetenschappen
 • Farmaceutische zorg
 • Industriële farmacie
 • Geneesmiddelenontwikkeling

Wat drijft jou?
 

Vertel het ons en maak kennis met je ideale job.

Projecten van onschatbare waarde bij grote farmabedrijven

Met jouw farmaceutische achtergrond ben je een onmisbare schakel in een de geneesmiddelenproductie bij multinationals en grote nationale spelers. Terwijl het ene bedrijf zich toespitst op kankerbestrijding, richt het andere zich vooral op oogziekten of op innovatieve, doelgerichte behandelingen met kleine moleculen.
Via Whoohoo werk je mee aan projecten waarvan jouw hart sneller slaat, en waarmee je de levenskwaliteit van talloze mensen een dienst bewijst.

Naar alle vacatures in de farma >

Solliciteren via Whoohoo

 • Onze recruiters denken in mogelijkheden
 • We helpen jou met kennis van (technische) zaken
 • We begeleiden jou naar de ideale job
 • We blijven je ondersteunen eenmaal je aan de slag bent
 • We bieden je jobzekerheid

Werken in de farma

Denken in mogelijkheden

Onze recruiters denken in mogelijkheden. Ze matchen jouw DNA met dat van de bedrijven die versterking zoeken. Zo zorgen we ervoor dat je de juiste job vindt in de farmaceutica. En dat je werk niet als werken, maar gewoon goed voelt. 

Kennis van (technische) zaken

We zijn bij Whoohoo trots dat onze recruiters hun domein door en door kennen. We praten met jou over de farmaceutische sector op jouw niveau. Zo weet je zeker dat we jouw voorkeuren en ambities goed begrijpen. 

Begeleiding naar jouw ideale job

We luisteren aandachtig naar hoe jij jouw toekomst in de farma ziet. Met die informatie zoeken we voor jou de ultieme uitdaging, bij een bedrijf waar jij volledig kan opgaan in je passie voor techniek.  

Carrière in goede handen

Ook wanneer je je job hebt gevonden, willen we van jou horen. Lost je nieuwe uitdaging je verwachtingen in? Heb je nood aan extra opleiding? Wil je je focus verleggen? Wij zetten je loopbaan op scherp. 
 

Snelste weg naar jobzekerheid

Onze focus ligt op een carrière met perspectief op lange termijn. Ga je aan de slag via Project Sourcing of Flex? We bieden jou steeds de uitdaging die je zoekt in combinatie met werkzekerheid.  

 
Vind jouw droomjob in farma >