Chemie

Werken in de petrochemie

De werkomgeving waar jij je thuis voelt? Dat is een kluwen van pijpleidingen, schoorstenen en tanks. Al weet jij precies hoe de installaties van een raffinaderij in elkaar zitten. Petrochemische plants uitrusten met feilloze infrastructuur: dat is de uitdaging die jou energie geeft.

Installaties uittekenen, ervoor zorgen dat iedereen veilig aan de slag gaat of het onderhoud coördineren tijdens een shutdown: bij Whoohoo vinden we voor jou een afwisselende job bij een vooraanstaande contractor in de petrochemie.
 

Naar alle chemie vacatures

Vind jouw droomjob in de petrochemie

Als ontwerper zet je petrochemische pijpleidingen op papier. Als werkvoorbereider plan je de installatie. Als werf- of projectleider leid je de werkzaamheden in goede banen. En als veiligheidscoördinator hou je de risico’s in de raffinaderij in toom.
Waar ligt jouw sterkte?

Alle vacatures in de petrochemie >

Efficiëntie, veiligheid of prestige: wat leidt jou naar de petrochemie?

De contractors onder onze klanten zorgen ervoor dat petrochemiebedrijven op volle toeren kunnen draaien. En daar werk jij aan mee:

 • Je verbetert de efficiëntie continu met jouw kennis van installatie, renovatie en onderhoud.
 • Je veiligheidsbesef kent geen grenzen. Dat is cruciaal in een petrochemische omgeving.
 • Je werkt misschien wel mee aan een project dat het nieuws haalt. Ja, ook prestige hoort erbij.
 

Ervaring in de petrochemie is een plus

Ga je aan de slag bij een contractor? Dan moet je projecten onmiddellijk vastgrijpen en geraffineerde oplossingen bedenken. Pak dus uit met je ervaring en met een bachelor- of masterdiploma in de elektromechanica, chemie of energietechnologie.

Waarom bij Whoohoo? Omdat onze recruiters uitstekende contacten onderhouden met contractors en exact weten wie zij zoeken. Zij zijn jouw voet tussen de deur.

Wat drijft jou?
 

Doe je verhaal

Solliciteren via Whoohoo

 • Onze recruiters denken in mogelijkheden
 • We helpen jou met kennis van (technische) zaken
 • We begeleiden jou naar de ideale job
 • We blijven je ondersteunen eenmaal je aan de slag bent
 • We bieden je jobzekerheid

Spannende projecten voor petrochemiereuzen

Ga je met onze recruiters in zee? Dan wachten je spannende projecten bij de grootste olieverwerkende bedrijven van het land. Daar ben je nauw betrokken bij:

 • installatie van pijpleidingen en tanks
 • renovatie van bestaande infrastructuur
 • gepland onderhoud tijdens shutdowns
 • aanpassingen aan nieuwe normen
 

Alle vacatures in de chemie >

Denken in mogelijkheden

Onze recruiters denken in mogelijkheden. Ze matchen jouw DNA met dat van de bedrijven die versterking zoeken. Zo zorgen we ervoor dat je de juiste job vindt in de petrochemische sector. En dat je werk niet als werken, maar gewoon goed voelt. 

Kennis van (technische) zaken

We zijn bij Whoohoo trots dat onze recruiters hun domein door en door kennen. We praten met jou over piping en petrochemie op jouw niveau. Zo weet je zeker dat we jouw voorkeuren en ambities goed begrijpen. 

Begeleiding naar jouw ideale job

We luisteren aandachtig naar hoe jij jouw toekomst in de petrochemie ziet. Met die informatie zoeken we voor jou de ultieme uitdaging, bij een bedrijf waar jij volledig kan opgaan in je passie voor techniek.  

Carrière in goede handen

Ook wanneer je je job hebt gevonden, willen we van jou horen. Lost je nieuwe uitdaging je verwachtingen in? Heb je nood aan extra opleiding? Wil je je focus verleggen? Wij zetten je loopbaan op scherp. 

Snelste weg naar jobzekerheid

Onze focus ligt op een carrière met perspectief op lange termijn. Ga je aan de slag via Project Sourcing of Flex? We bieden jou steeds de uitdaging die je zoekt in combinatie met werkzekerheid.  

Vind jouw droomjob in de petrochemie >