Life Science

Werken in life science?

Vind de job van je leven

Een impact hebben op de gezondheid van mensen. Meewerken aan innovatie in de voeding, geneesmiddelen of industrie. Je steentje bijdragen aan de kwaliteit van processen en producten. Kortom? Echt belangrijk werk verrichten met jouw passie voor wetenschap. In de life science doe je het allemaal. En Whoohoo zoekt met je mee naar een project waarin je al jouw ambities waarmaakt.

Klik verder om meer te weten te komen over jouw vakgebied.

Life science-jobs onder de loep

Werken in de life science, daar haal je als wetenschapper je hart aan op. Trek je witte jas aan voor een uitdaging in het labo of de R&D. Of steek de handen uit de mouwen voor een job in de procestechniek. Leg de lat hoog met een rol in quality. En blaas producten nieuw leven in als biotechnoloog.       

Naar alle life science vacatures

Farmacie, food en andere uitdagingen

Werken in life science begint bij wetenschap. Waar je terechtkomt? Aan jou de keuze:

  • Ligt jouw roeping in de farmacie? Dan werk je mee aan de ontwikkeling van nieuwe medicijnen, bewaak je de kwaliteit van het productieproces of breng je vergunningen en wettelijke vereisten in orde.
  • Je combineert je wetenschappelijke insteek met je liefde voor eten en drinken in de foodsector. Voordat voedingsproducten in de rekken van de supermarkt verschijnen, speel jij je rol in de ontwikkeling en productie van al dat lekkers.

In de petrochemie en allerlei industriële takken maak je productieprocessen sneller en beter. Van kunststoffen tot biomassa. In het labo, op de productievloer of aan de verpakkingslijn.


Lanceer je carrière of sla een nieuwe richting in

Een relevant diploma is het vertrekpunt voor jouw loopbaan in de life science. Bijvoorbeeld in de biochemie, de farmacie of bio-ingenieurswetenschappen. Met wat ervaring op de teller word je al snel  een expert in jouw job.

Ben je na enkele jaren op zoek naar een nieuwe vonk in je carrière? Dan is het misschien tijd om je expertise ergens anders in te zetten. Life science is zo veelzijdig dat je met elk project weer een nieuwe uitdaging ontdekt. En waar kan je beter door de opties bladeren dan bij Whoohoo?

Wat drijft jou? Vertel het ons.

Doe je verhaal
 

Vind via Whoohoo het project van je leven

Onze recruiters spitsen hun oren om te weten waarnaar jij op zoek bent. Ze zijn specialisten met een neus voor talent én een stevige kennis van jouw vakgebied. Daardoor zijn ze perfect geplaatst om je advies te geven bij de volgende stap in je carrière.

Een goed gesprek bij Whoohoo, daar valt je mond van open.

Toon alle life science vacatures

Solliciteren via Whoohoo

  • Onze recruiters denken in mogelijkheden
  • We helpen jou met kennis van (technische) zaken
  • We begeleiden jou naar de ideale job
  • We blijven je ondersteunen eenmaal je aan de slag bent
  • We bieden je jobzekerheid

Denken in mogelijkheden

Onze recruiters denken in mogelijkheden. Ze matchen jouw DNA met dat van de bedrijven die versterking zoeken. Zo zorgen we ervoor dat je de juiste job vindt in de life science. En dat je werk niet als werken, maar gewoon goed voelt. 

Kennis van (technische) zaken

We zijn bij Whoohoo trots dat onze recruiters hun domein door en door kennen. We praten met jou over jouw wetenschappelijke tak op jouw niveau. Zo weet je zeker dat we jouw voorkeuren en ambities goed begrijpen. 

Begeleiding naar jouw ideale job

We luisteren aandachtig naar hoe jij jouw toekomst in de life science ziet. Met die informatie zoeken we voor jou de ultieme uitdaging, bij een bedrijf waar jij volledig kan opgaan in je passie voor techniek.  

Carrière in goede handen

Ook wanneer je je job hebt gevonden, willen we van jou horen. Lost je nieuwe uitdaging je verwachtingen in? Heb je nood aan extra opleiding? Wil je je focus verleggen? Wij zetten je loopbaan op scherp. 

Snelste weg naar jobzekerheid

Onze focus ligt op een carrière met perspectief op lange termijn. Ga je aan de slag via Project Sourcing of Flex? We bieden jou steeds de uitdaging die je zoekt in combinatie met werkzekerheid. 

Vind jouw droomjob in de life science >