Start je carrière als
Recruiter bij Whoohoo!

We gaan voor een betere arbeidswereld.

Werk moet gewoon goed voelen. Het gevoel van blijdschap en trots. Een gevoel dat prestatie en succes erkent en waarbij individuele sterktes en behoeften perfect op elkaar afgestemd worden. Alleen zo kunnen alle partijen echt succesvol zijn.

Wat ons onderscheidt, is de unieke mix van creativiteit en volharding. We hebben een andere kijk op de dingen en we breken met gewoontes. We bieden slimme, flexibele oplossingen en combineren die met een persoonlijke aanpak. Zo brengen we samen wat bij elkaar hoort.

We zijn een dochteronderneming van de Maandag® Group. Dat betekent dat je mee profiteert van een Europees netwerk met meer dan 20 vestigingen en bijna 30 jaar ervaring. Tegelijkertijd kom je terecht in een jong en dynamisch bedrijf. Met Whoohoo zeg je vaarwel tegen verveling en routine. Je kijkt uit naar spannende projecten en veel afwisseling. Whoohoo!

Recruiters

Als groeiende onderneming zijn wij steeds op zoek naar Recruiters voor onze verschillende vestigingen binnen België. Ontdek onze vacatures en solliciteer.

Naar vacatures

De weg naar jouw droomjob

Spreekt de functie van Recruiter jou aan? Laat het ons weten. Binnen enkele dagen mag je een bericht van ons verwachten. Sluit jouw profiel aan bij de vacature, dan nodigt onze Corporate Recruiter je uit voor een eerste kennismaking.

1. Solliciteer
De eerste stap naar je droomjob is gezet! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2. Telefonische intake
Onze Corporate Recruiter belt je op om kennis te maken en een eerste afspraak vast te leggen.

3. Kennismakingsgesprek
We verwelkomen je graag op een Whoohoo vestiging bij jou in de buurt.

4. Check, check, dubbel check
Aan de hand van een persoonlijkheids- en intelligentietest gaan we dieper in op jouw competenties en drijfveren. Wij willen vooral weten waar jij blij van wordt.

5. Finaal gesprek met Manager
Jouw Manager maakt graag met jou kennis.

6. Contractvoorstel
Is er een match? Dan ontvang je van ons een contractvoorstel.

7. Welkom bij Whoohoo
Klikt het langs beide kanten, dan start je jouw eerste maandag bij Whoohoo bij ons op de Academy.  
Solliciteren
 • Solliciteer

  Zet de eerste stap.
 • Telefonische intake

  Bedankt om te solliciteren.
 • Kennismakingsgesprek

  Kom langs en maak kennis.
 • Finaal gesprek met Manager

  Welkom terug.
 • Contractvoorstel

  Wij zijn alvast enthousiast. Jij?
Bij mijn sollicitatie hadden ze echt aandacht voor mij als persoon. Los van mijn voorgaande werkervaringen gingen ze na waar mijn sterktes lagen.

Zo ben ik als Recruiter terecht gekomen in een levendig bedrijf waar je meegenomen wordt in het enthousiasme van elke dag. Van bij het begin een vertrouwensband met de professional opbouwen om zo tot de job van zijn/haar dromen te komen. Daar draait het om.

Yasmina Fahmi | Recruiter Construction
Ik maak persoonlijk kennis met de professional en samen zien we de ideale match met de nieuwe vacature. Nog voor de professional terug naar huis gaat, regelen we voor hem het eerste sollicitatiegesprek bij de klant. Na 1 bezoek meteen 2 stappen dichter bij zijn droomjob. Daar doen we het voor.
 

Jouw groeitraject

Bij jouw start bij Whoohoo kom je terecht in een onboarding traject die door onze eigen Whoohoo Academy wordt geleid. Dit traject staat volledig in het teken van jouw ontwikkeling. Jouw kennis via de juiste tools, efficiënt en effectief vergroten. Daar gaat het om.

Welkom bij Whoohoo

Je maakt dieper kennis met Whoohoo als organisatie: Waar kan je terecht met je vragen? Hoe ziet de organisatiestructuur er uit? Je krijgt tijdens jouw persoonlijk onboarding traject een antwoord op jouw diverse vragen.

Ontwikkeling soft skills

We geloven erin dat je jezelf steeds beter kan maken. Daarom gaan wij bij Whoohoo steeds van Good to Great. We leggen de focus op jouw persoonlijke ontwikkeling binnen de organisatie.

Groei binnen de organisatie

Wij geloven in de kracht van elk individu en bieden kansen waar mogelijkheden zijn. We dagen je steeds uit om het beste uit jezelf te halen. Zo vindt iedereen zijn eigen weg naar de job die het best bij hem/haar past.