Werken bij Whoohoo

Wij zijn Whoohoo.

Wij zijn vastberaden om de wereld van werken te veranderen. Voor elke professional en voor elk bedrijf. Bij Whoohoo kijken we naar jouw persoonlijkheid. Zo ontdekken wij potentieel en ontketenen wij een unieke positieve energie. Een energie die ons dagelijks drijft om tot het uiterste te gaan. Ontdek dat Whoohoo meer is dan alleen maar een leuke naam en word onderdeel van ons team.

Naar vacatures

Open sollicitatie

Spreekt Whoohoo je aan, maar zie je geen job die bij je past? Zet jezelf in the picture. Stuur een mail met je skills, ervaring en ambities. Wij vinden die job voor jou.

Doe je verhaal
Voordelen van Whoohoo
  • Persoonlijke ontwikkeling via onze eigen Whoohoo Academy.
  • Ruimte om de job volgens eigen verantwoordelijkheid in te vullen.
  • Ongelimiteerd bonussysteem gericht op het boeken van successen.

Wat wij bieden

 

Unieke werkomgeving


Je komt terecht in een omgeving met een open cultuur. Iedereen die bij ons werkt verschilt in skills, kennis en ervaring.  Maar één ding hebben we gemeen: het Whoohoo gevoel. Een big smile en de ambitie om elke werkdag te knallen. Bij ons wordt elk succes gevierd, op de werkvloer tot soms daarbuiten. We werken hard, maar steeds met plezier. De week afsluiten doen we traditioneel op vrijdagnamiddag met een borrel.
 

Persoonlijke ontwikkeling


Omdat elk van ons verschilt, leren we dagelijks van elkaar op kantoor. Maar ontwikkeling vind je ook bij onze Whoohoo Academy. Daar ligt de focus op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je wordt er bij opstart ingewerkt, maar ook gedurende jouw loopbaan voldoende uitgedaagd. Want bij Whoohoo geloven we dat je jezelf steeds beter kan maken. Doen waar je goed in bent, dát is Whoohoo.
 

Aantrekkelijk loonpakket


Elke maand ontvang je een passend brutosalaris aangevuld met een bonus berekend op jouw succes. Ons bonussysteem is ongelimiteerd. Dus hoe meer resultaten jij boekt, hoe meer bonus jij ontvangt. Daarnaast krijg je een Surface, smartphone en Whoohoo auto om je werk perfect én in stijl uit te voeren. Tot slot maken wij het pakket graag compleet met een aantal aanvullende voordelen als groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, … Daarnaast bieden we ook voldoende ruimte om te genieten dankzij onze aantrekkelijke verlofregeling.
 

Business Manager bij Whoohoo

Succes voor echte persoonlijkheden.

Iedereen die bij ons werkt verschilt in skills, kennis en ervaring. Maar één ding hebben ze gemeen: het Whoohoo gevoel. Een big smile en de ambitie om elke werkdag te knallen. Geen maandag zonder Whoohoo gevoel, toch?!

Lees meer
De Whoohoo mentaliteit werkt aanstekelijk en helpt mij om beter te worden in mijn job.

Dit is mijn eerste ervaring als Business Manager binnen de HR sector. Nog elke dag leer ik bij, maar het belangrijkste wat ik tot op heden heb geleerd is het denken in oplossingen. Zo heb ik geleerd een “nee” om te buigen naar een “ja”. Dit tot grote voldoening van de klant én mezelf.

Julie De Jonghe | Business Manager Engineering

Recruiter bij Whoohoo

Goed werk begint met Whoohoo.

Iedereen die bij ons werkt verschilt in skills, kennis en ervaring. Maar één ding hebben ze gemeen: het Whoohoo gevoel. Een big smile en de ambitie om elke werkdag te knallen. Geen maandag zonder Whoohoo gevoel, toch?!

Lees meer