Tekenaar / Junior Projectleider Staalconstructies

Geplaatst op 30 oktober 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Als Tekenaar / Junior Projectleider Staalconstructies, regio Gent - Kortrijk, ben je verantwoordelijke voor het opmaken van ontwerptekeningen in Autocad 2D/3D. Je tekent ramen, deuren, trappen en speciale staalconstructies. Bovendien ga je ook opmetingen verrichten op de werven en werk je nauw samen met architecten. Je beschikt over de ambitie om door te groeien naar projectleider. 


Functie eisen

Volgende eigenschappen zijn belangrijk als Tekenaar / Junior Projectleider Staalconstructies:

  • Bachelor in een technische richting: bouwkunde / mechanica
  • Creatief
  • Technisch en ruimtelijk inzicht
  • Nauwkeurig

Over het bedrijf

Door toenemende projectaanvragen is onze klant, gerenommeerd bedrijf in staalconstructies voor nieuwbouw en renovatieprojecten, op zoek naar een extra Tekenaar Staalconstructies. Je kan rekenen op een uitdagende functie in een aangename werkomgeving waar je jezelf kan ontplooien.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com