Process Engineer (Mixbereiding)

Geplaatst op 22 oktober 2019

Antwerpen Flex Master / PHD

Over de functie

Optimalisatie is nergens zo belangrijk als bij bereiding van verse producten. En dat weet jij als de beste!


De Process Engineer zorgt voor een verbeterplan, dat de verliezen in de lijn, alsook in de productie te verlagen. Verder staat hij/zij in voor het optimaliseren van het mixbereidingsproces en doet hij/zij research naar nieuwe processen binnen de mixbereiding. Naast het verbeterplan zorgt de Process Engineer ook voor het uitwerken van de verbeterprogramma's, met als doel de rendementen en efficiëntie van de verschillende processen binnen de mixbereiding te verhogen. Daarnaast dient deze optimalisatie er ook toe het afval te reduceren.

De Process Engineer stelt ten slotte rapporten op en brengt deze over aan de productiemanager, met wie hij/zij nauw samenwerkt.

Functie eisen

De Process Engineer die wij zoeken, voldoet aan de volgende vereisten:

  • Master diploma Industriële Wetenschappen Chemie of Elektromechanica
  • Minimum vijf jaar ervaring
  • Analytische skills

Over het bedrijf

Onze klant is een onafhankelijk familiebedrijf, gelegen in de regio Westerlo.

Dit bedrijf is actief in de voedingssector en produceert al dertig jaar met passie en vakmanschap. Verder heeft het bedrijf meer dan tachtig private labels, zowel nationaal en internationaal. De voedingsproducent focust op innovatieve producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Verder biedt dit bedrijf jou de kans mee te groeien met het bedrijf en krijg je een marktconform loon.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com