Scientist

Geplaatst op 14 november 2019

Gent Project Sourcing 4-6 jaar

Over de functie

We zoeken bij Whoohoo professionals master of PHD op zak in een biomedische richting. We begeleiden jou met een persoonlijke aanpak in een job met veel uitdagingen en afwisseling. Als Whoohoo professional ben je zelfstandig en gemotiveerd. Als scientist ben je verantwoordelijk voor het testen van de materialen van de klant. Je schrijft de lijnen uit van het onderzoek, stuurt deze bij en je bent verantwoordelijk voor de rapportage op het einde. Je draagt de GMP uit als standaard op de werkvloer en geeft advies of trainingen waar nodig. Je analyseert de resultaten en geeft technisch advies aan de (senior) research associates.

Functie eisen

  • Je bent Master of PHD in een Biomedisch vakgebied (Biomedische wetenschappen, biologie, farmacie) en hebt minimum 5 jaar relevante ervaring
  • Je hebt ervaring en kennis van de courante testmethodes (SDS-gel electrophoresis, HPLC, UV spectroscopy, cIEF, pH, ELISA, BIACORE)
  • Je bent een krak in de GMP regelgeving
  • Je bent sterk communicatief


Over het bedrijf

Een aanbod dat je volledig Whoohoo maakt!

Bij Whoohoo nemen we plezier in werk erg serieus.

Daarom bieden wij jou:

• Een vaste job met vele uitdagingen;

• een nieuwe stap in jouw carrière die even plezierig als lonend is;

• werkgevercondities die je Whoohoo laten gaan

• een professionele werkomgeving die je zowel voldoening als uitdaging biedt.Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jakob Sorgeloos

Jakob Sorgeloos

Recruiter

+32 487 99 81 62 jakob.​sorgeloos@​be.​whoohoo.​com