Projectmanager chocolade-industrie

Geplaatst op 28 oktober 2019

Gent Project Sourcing Master / PHD

Over de functie

Als projectmanager sta je in voor het change-management. Je handelt met businessprocessen, - data , IT, ... Je kunt dan ook met SAP - systemen werken.

Voor deze functie zoeken we een enthousiaste persoon die de skills heeft om de functie als projectmanager te combineren met de vaardigheden als people manager.

Je stuurt ook het Order-to-Cash team aan.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een master diploma handelsingenieur, toegepaste economische wetenschappen of gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt minstens 10 jaar relevante ervaring, waarvan minstens 3 jaar ervaring als projectmanager.

SAP, Salesforce en Google zijn je bekend.

Daarnaast heb je vooral zin in een nieuwe uitdaging en ben je een echte doorzetter.


Over het bedrijf

Als werknemer van Whoohoo ga je aan de slag als projectmanager binnen een internationaal bedrijf. Voor de vestiging in Dendermonde zoeken we een enthousiaste manager met hands-on mentaliteit.


Aanbod:

  • contract van onbepaalde duur
  • marktconform loon
  • extralegale voordelen

Project Sourcing

Whoohoo Project Sourcing biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een organisatie met diverse projecten bij topbedrijven. Als vaste medewerker van Whoohoo doe je op korte termijn uiteenlopende ervaringen op. Zo ontplooi je jezelf verder tot dé specialist binnen jouw vakgebied. Meer weten over project sourcing?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hanne Geldof

Hanne Geldof

Recruiter

+32487995021 hanne.​geldof@​maandag.​be