Office Assistent(e) Leuven

Geplaatst op 06 november 2019

Gent Intern Bachelor

Over de functie

Als Office Assistant(e) werk je samen met een team van Recruiters en Business Managers, die met regelmaat aan je mouw trekken. Dit team is dagelijks hard aan het werk om professionals te bemiddelen bij onze opdrachtgevers. Je controleert en verwerkt de aangeleverde documenten. Je werkt nauwkeurig en zorgvuldig om ervoor te zorgen dat alles foutloos en snel in orde wordt gebracht.

Je bent mondig en een echte planner. Twee eigenschappen die in deze functie goed van pas komen. Je bent een duizendpoot. Administratie, borrels, evenementen of andere projecten, je regelt het allemaal, sterker nog, je wordt er echt blij van.

Functie eisen

Over welke eigenschappen moet een Office Assistent(e) beschikken?

  • Uiteraard zoeken wij een vrolijke collega! Als Office Assistent(e) heb je een op zichzelf staande functie en vragen wij een hoge mate van verantwoordelijkheid en betrokkenheid. Geen enkele uitdaging is voor jou te groot!
  • Bachelor denkniveau
  • Een goed taalgevoel; je weet waar je een d en/of t moet plaatsen
  • Een cijfermatig talent; je wordt niet zenuwachtig van rapportages en cijfers
  • Uitstekende computervaardigheden, waaronder kennis van MS Office
  • Een stressbestendige, kritische, maar vrolijke persoonlijkheid


Wat biedt Whoohoo jou?

  • Een mooi salaris
  • Een IPhone en een Microsoft Surface
  • Een team vol unieke collega’s


Over het bedrijf

Whoohoo is een vastberaden, internationaal rekruteringsbureau voor professionals in de technische sector. Wat ons zo anders maakt? Heel eenvoudig: we combineren plezier met expertise en we zijn snel. Wij zijn vastberaden om de wereld van werken te veranderen. Voor elke professional en voor elk bedrijf. Bij Whoohoo kijken we naar jouw persoonlijkheid. Zo ontdekken wij potentieel en ontketenen wij een unieke positieve energie. Een energie die ons dagelijks drijft om tot het uiterste te gaan. Ontdek dat Whoohoo meer is dan alleen maar een leuke naam en word onderdeel van ons team.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Dorien Heijns

Dorien Heijns

Recruiter

+32 489 672 758 dorien.​heijns@​be.​whoohoo.​com