Werkvoorbereider HVAC

MEI 20
Gent Flex Bachelor
19.06.2019 100203819
Solliciteren

Over het bedrijf

Het betreffende bedrijf is actief in de industriebouw binnen de HVAC en elektriciteit. Je zal deel uitmaken van een team die heel gedreven is en wil streven naar een zo goed mogelijk resultaat. Wanneer je start zal je eerst genieten van een inwerkperiode zodat je op een rustige manier kennis kan maken met de sector, het team en de functie. Er heerst een heel familiale sfeer die van bovenaf ook hoog in het vaandel gedragen wordt. Je kan steeds bij je collega's terecht mochten er vragen of opmerkingen zijn. Een goede sfeer is de basis van goed werk dus op vrijdag wordt er na de werkuren al eens samen een pintje gedronken.


Als werkvoorbereider/junior projectleider ontvang je een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, 12 ADV-dagen en een wagen).

Over de functie

Je staat mee aan de voet van mooie, uitdagende projecten binnen de HVAC

Als werkvoorbereider (junior projectleider) neem je de volledige werkvoorbereiding op je om het je project te kunnen behandelen. Dit doe je gecombineerd met de werfopvolging. Je begint met de voorstudie van het project in combinatie met het nakijken van de lastenboeken om een goeie basis te leggen. Je bent hierin het centrale aanspreekpunt voor alle leveranciers. Samen met de projectleider ben je verantwoordelijk voor het aankopen van alle goederen en de benodigde uitrustingen, dit doe je eerst in overleg vooraleer je ze effectief zal bestellen. Je zorgt voor de tijdige leveringen en het ophalen van het mariaal indien nodig. Door de volledige voorbereiding van de projecten ben jij de persoon die alles tot in de puntjes kent. Je leert waar de prioriteiten liggen en wat precies bij de voorbereiding komt kijken. Je werkt voornamelijk vanop het hoofdkantoor in Aalst maar zal voor de werfopvolging ook soms op locatie gaan.

Functie eisen

Als werkvoorbereider of junior projectleider beschik je over een hoger technisch diploma of gelijk door ervaring. Daarnaast is ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, er worden interne opleidingen voorzien.

Bovendien voldoe je aan volgende kenmerken:

  • Passie voor HVAC en energieoptimalisatie
  • Commerciële en klantvriendelijke ingesteldheid
  • Een kritische denkwijze met proactieve attitude
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job