Werkvoorbereider Elektromechanica

Geplaatst op 21 oktober 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Als werkvoorbereider sta je in nauw contact met de projectleider. Samen met de projectleider werk je het technische dossier uit. Dit houdt in dat je een planning opmaakt, aankopen van het nodige materiaal, je stelt een dossier op... Daarnaast assisteer je de projectleider bij de technische uitwerking van het dossier. Hiervoor verplaats je je occasioneel naar de werven. Je lost de eventuele problemen efficiënt op en je denkt alternatieve werkmethodes uit.

Functie eisen

  • Je hebt een bachelor of master in een technische richting (elektromechanica, automatisatie of elektriciteit)
  • Eventuele ervaring is een plus
  • Je spreekt Nederlands en kan je uitdrukken in het Engels
  • Je bent zelfstandig en met een gezonde dosis ondernemingszin

Over het bedrijf

Onze klant is actief in alles van leidingen, bekabeling en waterbehandeling. Door hun continue groei en verruimen van activiteiten kan men steeds meer de klant gaan ontzorgen. Ze groeien mee met de nieuwste technologieën en heeft daardoor een uitstekende reputatie. Naast het aanleggen kan men ook, naar de wens van de klant, instaan voor het beheer, het nazicht en het onderhoud van de installaties.

Men biedt jou naast een zeer aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen, een zelfstandige en verantwoordelijke job binnen een flexibel en groeiend bedrijf. Ze kunnen jou meerdere opportuniteiten en opleidingstrajecten bieden zodat jij je volledig kan ontplooien.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com