Werkplaatsvoorbereider/leider machinebouw

Geplaatst op 14 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Je staat in voor zowel de voorbereiding van de projecten als de organisatie van de dagelijkse planning en productie. Het voorbereidend luik houdt in dat je de projecten bestudeert op vlak van haalbaarheid en technische richtlijnen. Je verzorgt hiervoor de nodige technische documentatie of maakt zelf de ontwerpen indien nodig.

Op organisatorisch vlak delegeer je de taken onder de verschillende werknemers, je bespreekt de voortgang van de opdrachten. Je zorgt dat de productieflow vlot gaat en speelt in op technische incidenten waar nodig.

Functie eisen

  • Organisatorisch sterk
  • Een eerste ervaring in metaalconstructie is een plus!
  • Je bent resultaatsgericht

Over het bedrijf

Deze KMO met een groot groeipotentieel is op zoek naar enthousiaste medewerkers om hun team te versterken. Hun core business is machineconstructie en hier hebben ze al ruim 40 jaar ervaring in. Ze maken maatwerk voor hun klanten in verschillende sectoren. Hun specialiteit ligt voornamelijk in vlas en glastuinbouw. Hierin maken ze geautomatiseerde installaties en voorzien ze steeds kwalitatieve totaalprojecten. De onderlinge communicatie is nog steeds die van een familiebedrijf, namelijk korte communicatielijnen en een directe aanpak.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com