Werkplaatsverantwoordelijke

Geplaatst op 06 november 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Als werkplaatsverantwoordelijke fungeer je als contactpersoon voor klanten en leveranciers. Je levert technische support en bij een eventuele storing of defect zorg je voor de technische bijstand of stuur je een technieker. Op administratief vlak sta je in voor de planningen en de facturatie.

Functie eisen

  • Je hebt een bachelor in een technische richting, of gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt kennis van mechanica
  • Je bent een natuurlijke leider

Over het bedrijf

Onze klant houdt zich bezig met de ombouw en verkoop van machines in de bouwsector. Ze zijn zeer klantgericht ingesteld en zetten hiervoor in op kwaliteit. De communicatie is zeer familiaal waar de sfeer wordt gekenmerkt door collegialiteit. In de werkplaats is er veel ruimte voor ondersteuning en zijn er veel uitdagende leerkansen!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com