Werfleider

Geplaatst op 04 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als werfleider nutsvoorzieningen sta je in voor de dagelijkse coördinatie en aansturing op de werf. Je functioneert als een tussenpersoon tussen de werf en het bureau. Je werkt nauw samen met de projectleider en vormt het theoretisch ontwerp om naar de praktische uitvoering. Je wordt daarbij ondersteund door verschillende ploegbazen, maar behoudt ook nauw contact met hun teams. Je trekt de coördinatie ook door naar de verschillende onderaannemers. Om deze functie uit te oefenen sta je stevig in jouw schoenen en vind je het ook niet erg dat er wat modder aan jouw schoenen hangt. Veiligheid, kwaliteit en milieuzorg draag je ook hoog in het vaandel. Je kan het overzicht over de werf bewaren en houdt het hoofd dan ook koel bij problemen. Je lost de problemen efficiënt op door prioriteiten te detecteren en ook te kunnen delegeren. Als werfleider nutsvoorzieningen kom je terecht in een verantwoordelijke en afwisselende functie, waarbij samenhorigheid en het groepsverhaal sterk heerst.

Functie eisen

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma bouwkunde / elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring
  • Je beschikt reeds over minimum 5 jaar ervaring als werfleider. Bij gelijkwaardige ervaring opgebouwd als technieker heb je reeds de nodige verantwoordelijkheid opgenomen op de werf en is coördinatie en aansturing jou niet vreemd.
  • Je hebt leidinggevende capaciteiten en bent een echte people manager
  • Je bent een krak in problemen detecteren en prioriteiten te stellen
  • Je staat graag op de werf 

Over het bedrijf

Je komt terecht in een toonaangevend bedrijf met meer als 50 jaar ervaring in de sector van transportleidingen, afvalwaterbehandeling, industriële installaties, piping en elektrotechniek. Door hun jarenlange expertise blinken ze uit op ieder vlak van het project: engineering, plaatsing, beheer, nazicht en onderhoud. Ze behandelen steeds de grotere projecten, zowel voor de industrie als overheid. Door hun verdere groei zijn ze momenteel op zoek naar een werfleider. Als jij geboeid wordt door afwisselende en uitdagende projecten, ben je hier op jouw plaats! Ze gaan ook steeds een loopbaantraject gaan uitbouwen, zodat je mee met het bedrijf kan groeien en jullie samen aan de toekomst bouwen. Deze persoonlijke aanpak vullen ze ook aan met een aantrekkelijk salaris aangevuld met een wagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, … 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com