Werfleider

Geplaatst op 04 november 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als werfleider word je betrokken doorheen het bouwproces. Je werkt daarbij nauw samen met de projectleider. Hierbij giet je het project in een haalbare planning, waarbij je continue actief betrokken blijft op de werf. Op deze werf ga je verschillende onderaannemers aansturen. Je neemt dan ook het voortouw op werfvergaderingen. Je neemt niet enkel een coördinerende, maar ook een controlerende functie in. Je koppelt continue terug naar de projectleider om rekening te houden met eventuele meerwerken of vertragingen in het budget. Je controleert ook de uitvoering van iedere stap in het proces, zodat een kwalitatief project kan opgeleverd worden. 

Functie eisen

  • Je beschikt met voorkeur over een bachelor bouw. Dit kan gelijkgesteld worden aan ervaring, als je reeds de administratieve zijde op jou hebt genomen
  • Je komt graag met iedere stap van het proces in aanraking
  • Je hebt reeds ervaring als werfleider bij residentiële projecten
  • Coördinatie en aansturing zit er bij jou ingebakken. Als kers op de taart kan jij ook knopen doorhakken en ad rem oplossingen bedenken voor gestelde problemen

Over het bedrijf

Voor totaalaannemingen ben je bij hun aan het juiste adres. De totaalaannemingen behandelen ze zowel voor residentiële als tertiaire projecten. Als KMO hebben zij ondertussen 40 jaar expertise opgebouwd, waardoor ze als vast aanspreekpunt ook begeleiding en advies kunnen verlenen. De architect is bij hun het startpunt, waarbij er binnen het bedrijf ook technische ondersteuning en de voorstudie met prijscalculatie wordt behandeld. Doorheen het hele project wordt het budget steeds in de gaten gehouden en wordt er rekening gehouden met de wijzigingen op de werf.

Hun aanbod:

·      Vast contract van onbepaalde duur

·      Aantrekkelijk salarispakket

·      20 vakantiedagen + 12 ADV-dagen

·      Bedrijfswagen met tankkaart

·      Maaltijdcheques

·      Hospitalisatie- en groepsverzekering

·      Opleidings- en begeleidingsprogramma op maat

·      Interne en externe opleidingen

·      Leuke sfeer en goed groepsgevoel

·      Je behandelt voornamelijk werven in Oost- en West-Vlaanderen  

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com