Werfleider rail

Geplaatst op 13 november 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als werfleider zorg je voor de dagelijkse opvolging op de werf. Hierbij zorg je voor de correcte planning en werfvoorbereiding en bestel je het nodige materiaal dat jouw ploeg nodig heeft. Als werfleider organiseer je ook de vergaderingen en zorg je dat de administratie tot the point is. Je waakt over de kwaliteit en veiligheid van de werf. Dit doe je door jouw ploeg aan te voeren en te superviseren. Je werkt ook samen met de onderaannemers en houdt rekening met de wensen van de klant.

Functie eisen

Wat zoeken we in een werfleider rail:

  • Je bezit een bachelor of master elektriciteit of elektromechanica of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt uitstekende leidinggevende skills
  • Je hebt een echte hands-on mentaliteit
  • Je bent communicatief in het Nederlands
  • Sterke affiniteit met de spoorwegen

Over het bedrijf

Het bedrijf, waar jij terecht kan als werkvoorbereider, is een grote speler op vlak van infrastructuurwerken en nutsvoorzieningen. Dit houdt onder andere de wegenwerken, aanleg spoorwegen, riolering, omgevingsaanleg, waterleidingen, gasleidingen, warmtenetten, elektrische leidingen, ... in. Deze behandelen ze zowel voor de overheidsinstanties, nutsbedrijven en industriële ondernemingen. In dit bedrijf zijn totaalprojecten, afwisseling en uitdaging een understatement. Je komt met allerhande technieken in aanraking, waarbij het bedrijf het volledig plaatje behandeld. Het project wordt namelijk behandeld van engineering tot oplevering. Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Ze beschikken over verschillende kantoren verspreid over Oost- en West-Vlaanderen, waarbij er gekeken wordt naar jouw woonplaats voor de plaats van tewerkstelling.

Men biedt jou als werkvoorbereider een dynamische en goedlachse sfeer. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een vast contract en een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met maaltijdcheques

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com