Werfleider piping

Geplaatst op 12 november 2019

Oost-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als werfleider sta je in voor de praktische uitwerking van het project. Je werkt daarbij sterk samen met de piping designers en process engineers, zowel voor de overdracht van het project als op de werf. Dit komt doordat het bedrijf ernaar streeft om ook de binnendiensten de nodige praktische opvolging over hun projecten hebben. Buiten de samenwerking met de process engineers en piping designers stuur jij de verschillende ploegen en onderaannemers aan op de werf. Je blijft dan ook het aanspreekpunt voor iedereen op de werf. Je bent dan ook stressbestendig en je stelt de juiste prioriteiten. 

Functie eisen

·        Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / chemie of gelijkwaardig door ervaring

·        Je beschikt reeds over een relevante ervaring in piping en process industrie

·        De afwisselende en uitdagende projecten spreken jou heel sterk aan

·        Je kan jezelf ook volledig in de vlakke structuur, gedreven en humoristische sfeer vinden

·        Je beschikt over leidinggevende capaciteiten

·        Je kan prioriteiten stellen 

Over het bedrijf

Het bedrijf is expert op vlak van piping, waaronder processen, water, warmte en gassen. Op ieder vlak profileren ze zich, waardoor ze ook steeds afwisselende en uitdagende projecten behandelen. Hun expertise ligt in de industrie, voornamelijk in de voeding en farmaceutische sector. Het bedrijf behandelt het volledig project van A tot Z. Door hun interne studiedienst wordt het conceptueel ontwerp perfect op maat van de klant uitgewerkt. Aangezien ze ook de uitvoering en de opvolging behandelen kom je met ieder aspect van het project in aanraking. Het is een familiaal bedrijf met een gedreven cultuur, vlakke structuur met open en directe communicatie. Jaarlijkse gezamenlijke activiteiten en wekelijkse vrijdagavond drinks dragen bij tot de topsfeer! Zelfontplooiing staat bij hun centraal en zijn dan ook sterke voorstander van interne doorgroeimogelijkheden. Door de groei van het bedrijf zijn ze momenteel op zoek naar een werfleider. Tegenover deze fantastische functie staat een competitief loon aangevuld met tal van extralegale voordelen (wagen, GSM, laptop, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, ecocheques en een 13de maand). Na een inwerkperiode is het ook steeds mogelijk om rechtstreeks naar de werven te vertrekken en van thuis uit te werken. De optimale work-life balance is hier dus zeker aanwezig! 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com