Werfleider nutsvoorzieningen

MEI 20
Gent Flex Bachelor
31.08.2019 100156766
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote speler op vlak van infrastructuurwerken en nutsvoorzieningen. Dit houdt onder andere de wegenwerken, riolering, omgevingsaanleg, waterleidingen, gasleidingen, warmtenetten, elektrische leidingen, ... in. Deze behandelen ze zowel voor de overheidsinstanties, nutsbedrijven en industriële ondernemingen. In dit bedrijf zijn totaalprojecten, afwisseling en uitdaging een understatement. Je komt met allerhande technieken in aanraking, waarbij het bedrijf het volledig plaatje behandeld. Het project wordt namelijk behandeld van engineering tot oplevering. Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Dit combineren ze echter met een dynamische en goedlachse sfeer. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 

Over de functie

Als werfleider sta jij in voor de technische en financiële opvolging van meerdere werven. Specifiek richt jij je voornamelijk op de watertoevoer, waterbehandeling, bluswater, … Door nauw contact te behouden met de projectleider, behandel je de dagdagelijkse planning van de werf. Dit doe je onder andere door de verschillende ploegbazen en onderaannemers aan te sturen. Als werfleider moet je (figuurlijk) vaak brandjes blussen. Als persoon ben jij dan ook in staat om proactief en ad rem oplossingen te bedenken. Prioriteiten detecteren en stellen is dan ook één van jouw sterktes. Als persoon heb je dan ook sterk in people management en neem je graag de verantwoordelijkheid en leiding over jouw team op. Je hebt jouw vast team van grondwerkers en techniekers onder jou staan. Je draagt steeds sterk de veiligheid en kwaliteit voor mens en milieu hoog in het vaandel!

Functie eisen

·      Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / bouw

·      Je beschikt reeds over een relevante ervaring in de nutsvoorzieningen

·      Je hebt aandacht voor de kwaliteit, veiligheids- en milieuzorg

·      Je bent een leider in hart en nieren. Dit heb je onder andere ondervonden door jouw communicatiestijl, people management, knopen kunnen doorhakken en flexibele opstelling

·      Je durft initiatief te nemen en zoekt naar strategische oplossingen

·      Je kan goed het overzicht bewaren over verschillende projecten

·      Je bent goed in prioriteiten stellen, oplossingen bedenken en concrete acties opzetten om deze problemen op te lossen

·      Je bent vooral jezelf. Met jouw persoonlijkheid en visie kan je het bedrijf en jouw team naar een volgend niveau tillen! 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job