Werfleider metaal

JUN 20
Antwerpen Flex Bachelor
20.07.2019 100016956
Solliciteren

Over het bedrijf

Onze klant, actief regio Oost-Vlaanderen specialiseert zich in de metaalindustrie in vuurvaste producten. Ze zijn een internationale speler en zoeken naar een werfleider voor Vlaanderen.

Je zal werken op de sites van verschillende klanten.


Je komt terecht bij een bedrijf met een vlakke en dynamische structuur. Zowel het bedrijf als hun werknemers blijven steeds groeien door de vele opleidingen, doorgroeimogelijkheden en grote mate van expertise aanwezig in hun bedrijf. Tegenover deze leuke en uitdagende functie (vast contract, onbepaalde duur) staat een aantrekkelijk loon aangevuld met tal van voordelen (wagen, tankkaart, gsm, laptop, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, 13e maand, 12 ADV dagen,....).

Over de functie

Als werfleider ben jij als belangrijke schakel verantwoordelijk voor alle on-site activiteiten bij de klant.

Concreet houdt dit in dat je instaat voor de installatie van onze producten door contractors opvolgt en helpt verbeteren door het adviseren van de klant, de follow-up van de installaties, het rapporteren aan de klant en de direct leidinggevende, het maken van probleemanalyses en het toezicht op de veiligheid en preventie op de werf.

Functie eisen

Door jouw hands-on functie beschik jij over een hoger technisch diploma en heb je sterke interesse in de metaalindustrie. Ervaring is niet vereist maar wordt wel gezien als een pluspunt.

Omdat je een leidinggevende positie uitoefent heb je een grote verantwoordelijkheidszin en kan je vlot communiceren (NL/EN/basis FR).

Mocht je nog niet in het bezit zijn van een VCA-VOL certificaat kan je dat tijdens de eerste weken in jouw functie behalen.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job