Werfleider Industrie

Geplaatst op 21 oktober 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Als werfleider sta je in voor de begeleiding van één of meerdere werven. Dit gaat zowel om de technische als de financiële opvolging. Je staat in voor de planning en opvolging en geeft de leiding aan de arbeiders. Je onderhoudt daarnaast ook contacten met de bouwheer.

Functie eisen

  • Je beschikt over een bachelor/master bouwkunde, aangevuld met een eerste ervaring als werfleider
  • Ervaring met het leggen van waterleidingen is een plus!
  • Bovenal ben je communicatief, zelfstandig en organisatorisch sterk

Over het bedrijf

Onze klant is actief in alles van leidingen, bekabeling en waterbehandeling. Door hun continue groei en verruimen van activiteiten kan men steeds meer de klant gaan ontzorgen. Ze groeien mee met de nieuwste technologieën en heeft daardoor een uitstekende reputatie. Naast het aanleggen kan men ook, naar de wens van de klant, instaan voor het beheer, het nazicht en het onderhoud van de installaties.

Men biedt jou naast een zeer aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen, een zelfstandige en verantwoordelijke job binnen een flexibel en groeiend bedrijf. Ze kunnen jou meerdere opportuniteiten en opleidingstrajecten bieden zodat jij je volledig kan ontplooien.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com