Werfleider HVAC

Geplaatst op 22 november 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Coördineren van de duurzame energietechnieken in industriële gebouwen.

Als werfleider HVAC ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het project, van a tot z. Je bent het eerste contactpersoon intern als extern. Je stuurt een team van technici, monteurs en tekenaars aan. Daarnaast sta je in voor de aanlevering van het materiaal. Je communiceert nauw met de klant en bedenkt oplossingen. Dit betekent ook het volgen van werfvergaderingen bouwheer/architect/hoofdaannemer. Bovendien sta je in voor de controle op het veilig verloop van de werkzaamheden.

Functie eisen

Als werfleider HVAC ben sterk geïnteresseerd in duurzame energietechniek en weet je techniekers te motiveren en te coördineren. Een technische opleiding (master - of bachelor elektriciteit of bouwkunde) heb je op zak. Daarnaast beschik je over volgende eigenschappen:

  • Eerste werkervaring binnen de HVAC technieken
  • Specialisatie in ventilatie en klimatisatie is een pluspunt.
  • Kennis van statische en dynamische verwarmings- en verluchtingssystemen en warmtekrachtkoppelingen.
  • Cerga en G1/G2 attesten zijn een meerwaarde maar geen must
  • Expertise in het lezen van plannen en organiseren.

Wat bieden wij jou?

  •  Interne opleiding
  • Vlakke structuur
  • De mogelijkheid om je verder te ontplooien
  • Groeiende organisatie 


Over het bedrijf

Als werfleider HVAC kom je terecht in een zeer uitdagende omgeving waarbij complexiteit, ondernemerschap en innovatie nooit veraf zijn. Ze zijn gespecialiseerd in HVAC van grote projecten voor industriële en openbare projecten, o.a. rust- en ziekenhuizen, scholen, fabrieken, cinema’s etc. In deze projecten verzorg je de automatisatie van HVAC, aerolische en hydraulische installaties. Dit in de regio Oost- en West-Vlaanderen, hun hoofdkantoor is gevestigd in Gent.

Je kan gebruik maken van heel wat opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Tevens bieden ze een marktconform salaris met extralegale voordelen en bijhorende wagen

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com