Werfleider elektrotechniek

Geplaatst op 15 januari 2020

West-Vlaanderen Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding, de opvolging en de uitvoering van de werken. Hierbij stuur jij het eigen personeel en de onderaannemers aan.

Functie eisen

Wat willen we in jou als werfleider elektrotechniek terugvinden?

  • Je beschikt over een hoger technisch diploma of bent gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt inzicht in technische installaties
  • Je durft de leiding nemen
  • Enige eerste ervaring is een plus
  • Je spreekt vloeiend Nederlands, Frans en/of Engels is een plus

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij aan de slag kan als Werfleider elektrotechniek, is een nauw samenwerkende bedrijvengroep die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Ze bieden door hun brede kennis en ervaring geïntegreerde oplossingen aan met de meest vooruitstrevende technieken.

Men biedt jou als werfleider een afwisselende functie binnen modern en innoverend bedrijf. Er is ruimte voor opleiding en flexibele werkuren. Dit alles wordt aangevuld met een mooie verloning, gsm en laptop en een servicewagen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com