Werfleider Elektriciteit

Geplaatst op 12 november 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Met jouw achtergrond in elektriciteit of automatisering sta jij in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en automation engineer.

Functie eisen

Wat willen we in jou terugvinden:

  • Je bezit over een bachelor of master elektromechanica / elektrotechniek / energietechnologie of gelijkwaardig door relevante ervaring
  • Een ervaring als elektrotechnieker kan de ideale opbouw zijn naar de functie als werfleider.
  • Leidinggevende capaciteiten
  • Praktisch inzicht
  • Hands-on mentaliteit

Over het bedrijf

Onze klant, waar jij terecht kan als werfleider elektriciteit, is een familiebedrijf actief in de telecom en nutsvoorziening. Naast seininrichting, verlichting op de wegen en het bouwen van bruggen plaatst men ook glasvezelleidingen.

Men biedt jou als werfleider elektriciteit, naast een mooie verloning, een interne opleiding waarbij je terecht komt in een team van experts binnen een familiale werkomgeving. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com