Werfleider Elektriciteit

MEI 20
Gent Flex Bachelor
19.06.2019 100203820
Solliciteren

Over het bedrijf

Je komt terecht in een bedrijf die zich focust op totaalprojecten op het gebied van HVAC en elektriciteit. Qua projecten gaat het over een heel divers aanbod zoals: scholen, musea, hotels etc. Het team waarin je terechtkomt is heel gemotiveerd en je vindt je er in een heel familiale sfeer. Je kan er bij iedereen terecht met je vragen en opmerkingen. Wanneer je start begin je sowieso eerst met een inwerkperiode om het bedrijf en de functie te leren kennen. Dit wordt latere aangevuld met interne opleiding om jezelf te ontplooien op werkvlak. Er wordt enorm ingezet op doorgroeien binnen de organisatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in regio Aalst, werven zijn regio West- en Oost-Vlaanderen. 


Als werfleider elektriciteit ontvang je ene marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, 12 ADV-dagen en een wagen).

Over de functie

Je bent op zoek naar verantwoordelijkheid en de kans om je te bewijzen binnen de elektrische sector!

Als werfleider elektriciteit sta je in voor de dagelijkse coördinatie van de verschillende werven. Hierbij ben je ook verantwoordelijk voor alle communicatie naar de onderaannemers toe. Je zorgt ervoor dat alles en iedereen op tijd op locatie is. Dit loopt allemaal van een leien dakje door je gevoel voor kwaliteit en veiligheid. Je neemt de volledige leiding en organisatie van de werf op jou, op organisatorisch én technisch vlak.


Je communiceert regelmatig naar de projectleider hoe de werf vordert en welke strubbelingen er zich voordoen. In samenspraak met hem verzorg je daarnaast ook de aankoop van de goederen en uitrustingen die nodig zijn voor het optimale verloop van de werf. Je uiteindelijke doel is om je werf zo goed mogelijk op te leveren

Functie eisen

Je beschikt over hoger technisch diploma: industrieel ingenieur Elektrotechniek, Energietechnologie, Bouwkunde. Daarnaast voldoe je aan volgende eigenschappen:

  • Voldoende verantwoordelijkheidsgevoel om de leiding te nemen
  • Stiptheid
  • Zin voor organisatie en initiatief
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job