Vertegenwoordiger Beton

Geplaatst op 30 oktober 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Onderhouden van klantenrelaties als vertegenwoordiger.

Als vertegenwoordig sta je in voor de wegen en riolering. Met jouw people-skills weet je zakenrelaties (klant-leveranciers) te onderhouden, dit door klantbezoeken in te plannen en werven op te volgen. Je staat ook nauw in contact met de gewesten, provincies en gemeentes om zo projecten van in de wegen en riolering te behouden. 

Je hoeft geen hardselling te doen of te onderhandelen over prijzen. Je staat meer in om elke partij te informeren van nieuwe producten en een duurzame relatie op te bouwen met bestaande klanten.

Functie eisen

Je beschikt als vertegenwoordiger over een hoger technisch diploma, een werkervaring in infrastructuur/ beton is een meerwaarde. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands en goed Frans. 

Wat bieden wij jou?

  • Gevarieerde functie
  • Ruimte voor initiatief
  • Interne opleiding en persoonlijke ontwikkeling
  • Vlakke familiale bedrijfscultuur
  • Je gaat vast in dienst bij de klant


Over het bedrijf

Onze gerenommeerde klant in Brugge wil graag hun team versterken met een extra vertegenwoordiger. Je komt terecht in een familiale omgeving met open communicatie. Daarnaast krijg je een mooi loonvoorstel met bedrijfswagen en extra legale voordelen. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com