Verkoper machinebouw

Geplaatst op 04 november 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Je staat in voor de opvolging van orders, dit wil zeggen het calculeren van installaties en dergelijke. Daarnaast is er ook het commerciële aspect, namelijk het klantgerichte opstellen en ontwerpen van hun eisenpakket. 

Functie eisen

Eisen:

-         Bachelor in een technische richting

-         Rijbewijs B

-         Taalvereisten: Nederlands, basiskennis Engels en Frans

-         Bovenal ben je gemotiveerd, resultaatsgericht en wil je graag bijleren

 

Aanbod:

-         Aantrekkelijk loon met extra’s (zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering)

-         Doorgroeimogelijkheden

-         Technisch uitdagende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de machinebouw, specifiek prototype, bulkbehandeling en transportsystemen. Een directe, open en eerlijke communicatie heerst sterk binnen het bedrijf. Daarbij kan er sneller en kwalitatiever worden gewerkt. Ze beschikken over hun eigen ingenieursafdeling, eigen werkplaatsen en eigen montageteams! Er heerst een goede communicatie over de verschillende afdelingen heen. Je komt terecht in een familiebedrijf met de effectieve familiale sfeer! Kwaliteit, hoge standaarden, betrouwbaarheid, levensduur, milieu en veiligheid worden hoog in het vaandel gedragen!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Katrijne Meeus

Katrijne Meeus

Recruiter

+32 (0) 471 818 602 katrijne.​meeus@​be.​whoohoo.​com