Verantwoordelijke tekenaars staal

JUN 20
Oost-Vlaanderen Flex Bachelor
31.08.2019 100221375
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de machinebouw. Specifiek richten zij zich op transportsystemen, voedingsmachines en complete lijnen, in combinatie met de bijhorende staalconstructies. Een directe, open en eerlijke communicatie heerst sterk binnen het bedrijf. Daarbij kan er sneller en kwalitatiever worden gewerkt. Er is een goede communicatie over de verschillende afdelingen heen. Aangezien de ontwerpen intern worden gemaakt op maat van de klant, wordt er steeds goed afgestemd met de tekenaars en productie wat haalbaar is. Je komt terecht in een familiebedrijf met de effectieve familiale sfeer! Kwaliteit, hoge standaarden, betrouwbaarheid, levensduur, milieu en veiligheid worden hoog in het vaandel gedragen!

Over de functie

Je komt terecht bij een dynamische KMO, actief in de machinebouw. Voor een optimaal kwaliteit, hebben ze binnen het bedrijf een staalafdeling, waarbij 5 tekenaars aanwezig zijn. Door de groei van het bedrijf zijn ze op zoek naar een verantwoordelijke over deze tekenaars. Ze hebben eerst de keuze gegeven aan intern doorgroei, maar bij niemand lag deze ambitie. Als verantwoordelijke neem je een ondersteunende, coördinerende en coachende rol in. Je werkt hierbij nauw samen met de projectleiders machinebouw.

Aangezien je verantwoordelijk bent over een mix van ervaren tekenaars en jonge starters, gaan zowel jouw technische kennis als people management skills sterk aan bod komen. Het bedrijf hanteert een open communicatie met een vlakke structuur. Bij hun staan kwaliteit en expertise voorop, maar dit steeds in een aangename sfeer. Binnen het bedrijf is er plaats voor mopjes en persoonlijke verhalen. Vrijdagmiddag wordt er dan ook steeds gezamenlijk naar de frituur getrokken en bij goed weer kan er buiten gegeten worden in een groene omgeving.

Functie eisen

·        Je beschikt reeds over enkele jaren ervaring als technisch tekenaar in de staalindustrie, waarbij je met voorkeur met Tekla hebt gewerkt. Reeds in aanraking gekomen met project management zou ideaal zijn.

·        Jouw passie ligt nog steeds bij het tekenen, maar jouw ambitie naar leidinggeven en people management zijn nu naar voren getreden. Bij deze vacature worden deze twee dan ook volledig gecombineerd.

·        Leidinggevende capaciteiten, project management en people management zijn bij jou klaar om verder ontwikkeld te worden of zijn reeds sterk ontwikkeld en zou je nu graag toepassen in een nieuwe omgeving

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job