Verantwoordelijke atelier

Geplaatst op 13 november 2019

West-Vlaanderen Flex Bachelor

Over de functie

Als atelierchef heb je de eindverantwoordelijkheid dat de luchtkanalen perfect de deuren buitengaan. Hiervoor sta je niet alleen, je hebt namelijk een team van 20 monteurs achter jou die jij volledig aanstuurt. Jij bepaalt de levertermijnen met de leveranciers dit in samenspraak met de tekenaar en de projectleider. Voor de luchtkanalen buitengaan doe je nog een laatste check op de kwaliteit en kijk jij waar dat het stuk op welke werf moet staan.

Functie eisen

Wat zoeken we in een atelierverantwoordelijke:

  • je hebt een bachelor of master elektromechanica / energietechnologie / klimatisering
  • Je kan een team leiden
  • Organisatie en planningen maken hebben geen geheimen voor jou
  • Communiceren zit in jouw tweede natuur
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Over het bedrijf

Onze klant, waar je kan starten als atelierverantwoordelijke, is actief in het ontwerpen en installeren van luchtbehandelingssystemen. De behandelde lucht wordt be- of ontvochtigd en stof en bacteriën worden weg gefilterd. Zo creëert men een optimaal binnenklimaat en zorgt voor een continu zuivere lucht.

Men biedt jou als atelierverantwoordelijke, naast een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, een boeien de job vol uitdagingen. Je komt terecht in een collegiale en aangename werksfeer.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com