Trainee - Projectleider Piping

Geplaatst op 18 september 2019

Antwerpen Flex Master / PHD

Over de functie

Tijdens het traject als Trainee – projectleider piping zal je je kennis voornamelijk verruimen op praktisch vlaken dit op de diverse (petro)chemische werven waar je tewerkgesteld zal worden. Gezond boerenverstand en een hands-on mentaliteit zijn dan ook twee sleutelcompetenties waarover jij beschikt, zonder dat we de theoretische kant van onze core business vergeten.


Je zal meedraaien in de verschillende stappen van een project. Zo zal je kennis maken met o.a. de werkvoorbereiding, calculatie, uitvoering van organisatie en planning, etc.. Na dit pittig traject heb je genoeg ervaring opgedaan om op korte termijn projectleider te worden!

Functie eisen

Om aan de slag te gaan als Trainee – Projectleider Piping


·        Heb je een masterdiploma in de elektromechanica of chemie.

·        Kan je nagenoeg perfect werken met verschillende software pakketten als Word, Excel en Navision

·        Ben je perfect Nederlandstalig en heb je een degelijke kennis van Frans en Engels

Over het bedrijf

Onze klant is een internationale reus als het aankomt op piping. Ze zijn aanwezig op verschillende petrochemische sites en zijn in continue groei! Hierdoor zijn zij constant op zoek naar de projectleiders van morgen!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Pol Joos

Pol Joos

Recruiter

+32 (0) 487 996 505 pol.​joos@​be.​whoohoo.​com