Trainee projectleider HVAC

JUN 03
Gent Flex Master / PHD
03.07.2019 100195978
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote speler op vlak van totaalprojecten voor HVAC, elektriciteit en automatisatie. Zowel renovatie als nieuwbouwprojecten voltooien ze kwalitatief en binnen de gestelde deadlines. Ze behandelen voornamelijk ziekenhuizen, rusthuizen, grotere kantoorgebouwen … Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Door de indeling in kleinere business units, kan je je hier steeds aan een familiale en goedlachse sfeer verwachten. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 

Over de functie

Met een passie voor HVAC en hernieuwbare energie, leer jij iedere functie kennen binnen deze uitdagende en opkomende sector! Wat houdt dit juist in? HVAC betekent heating, ventillation en airconditioning. Je komt dus in contact met stook- en verwarmingsketels, luchtkanalen, luchtbehandeling, ventilatie en koeling. Dit wordt breder getrokken naar de hernieuwbare energietechnieken, zoals warmtepompen, warmtekrachtkoppelingen, zonneboilers, zonnepanelen, … De energie-efficiëntie binnen het gebouw komt ook aan bod door de gebouwbeheersystemen. Heel veel technieken dus om te leren kennen!


Je bent al helemaal WHOOHOO van deze sector, maar weet je nog niet juist wat je hierin wil doen? Het bedrijf laat jou in aanraking komen met verschillende functies, zodat jij na 1 à 2 jaar perfect weet wat je het liefste doet en waar jij ook het sterkste in bent! Het trainee-programma wordt op jouw maat in elkaar gestoken! Binnen dit programma krijg je ook de keuze of je naar de algemene HVAC, elektriciteit, aansturing van HVAC of gebouwbeheersystemen wil gaan. 

Functie eisen

Wie ben jij?

·        Allereerst ben jij ambitieus, leergierig en heb jij vooral heel veel goesting om jouw eerste job te starten!

·        Je studeert af in 2019 met een hoger technisch diploma elektromechanica / klimatisatie / energietechnologie / energiemanagement / elektrotechniek

·        Je bent leergierig en staat open om verschillende aspecten te leren kennen!

·        Je hebt een sterke interesse in HVAC en (hernieuwbare) energie

·        Je bent helemaal WHOOHOO en je kijkt ernaar uit om iedere dag met heel veel plezier naar jouw werk te vertrekken! 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job