Trainee productie

JUL 05
Oost-Vlaanderen Flex Master / PHD
04.08.2019 100195979
Solliciteren

Over de functie

Heb je vooral veel zin om te starten met jouw eerste job en veel bij te leren?


Fantastisch, want ik ben op zoek naar jong talent! Ben jij een master met een technische achtergrond en spreekt een innovatieve productieomgeving jou wel aan? Knik je nu stevig met jouw hoofd? Super, want dan kan jij misschien de persoon zijn voor één van de volgende functies:


·        Production engineer: centraal in deze job staat korte termijn en lange termijn oplossingen uitwerken voor de productieproblemen, waarbij jij jouw people management skills en coördinerende capaciteiten gaat toepassen.

·        Process engineer: je gaat optimalisatieoplossingen voor de productie gaan uitwerken en implementeren. Met jouw analytisch vermogen en opvolging van het project van A tot Z kan jij door de bomen het bos zien!

·        Design engineer: Laat nu jouw ontwerptalent los, door creatieve en innovatieve beslissingen uit te werken! Breng de conceptuele fase tot een praktische uitwerking en zie hoe jouw visie werkelijkheid wordt!

·        Automation engineer: als automatiseringsprojecten jou op het lijf geschreven zijn, is dit de job voor jou! Niet enkel neem je de effectieve programmatie op jou, maar ga je op vlak van automatisering optimalisaties en verbeteringen doorvoeren. Deze projecten ga je trekken, leiden en sturen. 

Functie eisen

Wie ben jij?

·        Een technische master met maximum 2 jaar ervaring

·        Jij hebt vooral veel zin om te starten met werken! Bijleren, groeien in de job en initiatief (beginnen) nemen, daar kan jij je in vinden!

·        Ambitieus, resultaatgericht en vol passie? Ontplooi je dan in één van de programma’s en zie jezelf groeien!

·        Een hoogtechnologische omgeving met een grote portie aan innovatieve projecten, op maat van de klant, en vooral veel uitdaging! 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job